Vissza

Enabling and Managing Office 365 - (20347)

Enabling and Managing Office 365 - (20347)

Kód: O365
Microsoft_Cloud_Enabling-and-Managing-Office-365.png
Időtartam:5 nap
Nehézségi szint:
  • Középhaladó
270 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 342 900 Ft-tól)
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi igények szerint Nyílt
Képzés nyelve
Magyar
- + Jelentkezem

Termékleírás

A tanfolyam célja a Microsoft mára egyik legrégebbi felhőszolgáltatásának bemutatása, amely előnyeit a vállalatok, mérettől függően képesek kihasználni. A bemutatásra kerülő eszközök és technológiák meglepően kézenfekvő és egyben igen komplex megoldásokat nyújtanak, melyek támaszkodnak a klasszikus, tipikusan helyi környezetben működtetett szerverszerepekre (Exchange Server, Sharepoint Server, Lync Server, Skype for Business, DNS, ADDS), de a megvalósításuk a Microsoft által üzemeltetett, modern adatközpontokban valósul meg. A bemutatásra kerülő eszközök könnyen használható, látványos és funkcionalitásban a legújabb képességeket vonultatják fel, ráadásul nagyon sűrű ciklusokban frissítve. A tanfolyam segítséget nyújt a rendszergazdáknak, üzemeltetőknek az Office 365 szolgáltatások bevezetéséhez, valamint az információs portálokat tervező szakembereknek, hogy képesek legyenek kihasználni, felhasználni az új lehetőségeket, megoldásokat.

A tanfolyam bemutatja a Microsoft Office 365 alapokra tervezett eszközeit, illetve megismerkedhetünk a fő komponensek használatával és konfigurálásával is. A tananyag felöleli a kapcsolatokat, a publikálási megoldásokat, a portál építéséhez használatos eszközök számos elméleti és gyakorlati újdonságát. A tanfolyamot a legjobb, a témában már a referenciának számító megoldásokat építő oktatóink modern és testre szabható online laborkörnyezet segítségével tartják meg.

Vizsgák:

 

  • Managing Office 365 Identities and Requirements (70-346)
  • Enabling Office 365 Services (70-347)

Kinek ajánljuk

Azoknak a rendszergazdáknak és üzemeltetőknek ajánljuk, akik az Office365 szolgáltatásait tervezik bevezetni, üzemeltetni és karbantartani, továbbá intranet-es portálokat szándékoznak készíteni vagy tervezni.

Szükséges előképzettség

Tapasztalat Windows server operációs rendszer üzemeltetésében (Winserver 2012 vagy 2012 R2), ADDS és Domain név szerver adminisztrálási alapismeretek, alapvető Powershell, Exchange, Lync, Skype for Business, Sharepoint ismeretek.

Tematika

• Office 365 áttekintése, regisztrálása, pilot bevezetés, egyedi domain használata
• Felhasználók és csoportok menedzselése, licencek hozzárendelése, jelszóházirend kialakítása
• Office 365 kliensek konfigurálása és központi telepítése Office 2013 és Office 2016 alapokon
• Hibrid környezet előkészítése az Azure AD connect konfigurálása és az ADFS bevezetése
• Exchange online szolgáltatások bevezetése és konfigurálása (levelezési szabályok, kártevővédelem, SPAM védelem, hozzáférési szabályok)
• Skype for Business konfigurálása és bevezetése (Skype for Business konferencia és találkozó konfigurálása, kapcsolatok menedzselése)
• SharePoint Online bevezetés, jogosultságok kezelése, megosztások szabályozása, külső elérés
• Azure RMS alapok, dokumentumvédelem az Exchange Online és a Sharepoint Online szolgáltatásokban
• Együttműködés az Office 365-ben: OneDrive for Business és Yammer használata

Tanfolyami naptár