IT mérnöki és vezetői képzések

Sajátítsa el az IT mérnöki és vezetői ismereteket a legkorszerűbb hardveres és szoftveres környezetben, tapasztalt, minősített mérnök trénerektől.

 • 1
Vissza

IT mérnöki és vezetői képzések

IT mérnöki és vezetői képzések

Az IT mérnöki és vezetői képzéseinken hivatalos és egyedi, saját fejlesztésű tematikákkal garantáljuk, hogy a résztvevők biztos gyakorlati tudásban részesüljenek. A legnagyobb gyártók - Microsoft, Oracle, Cisco, VMware és egyéb gyártók  - termékein keresztül minden témát lefedünk, ami az infrastruktúra-üzemeltetés területén hasznos lehet a mindennapok során.

 • VMware tanfolyamokVMware tanfolyamok

  Tapasztalt, minősített VMware oktatókkal, hivatalos tananyagokkal, korszerű, élő szerverekkel és távoli elérésű laborokkal várjuk az érdeklődőket, az alaptanfolyamoktól a haladó képzéseken át a kedvezményes VMware mérnök képzéssorozatig.

 • CISCO tanfolyamokCISCO tanfolyamok

  Oktatóközpontunkban 2000 óta foglalkozunk Cisco oktatással. A legnépszerűbb CCNA, CCNP témák mellett elérhető a biztonsági, adatátviteli és menedzsment technológiákhoz kapcsolódó legnépszerűbb kurzusok teljes skálája is.

 • Oracle tanfolyamokOracle tanfolyamok

  A legnépszerűbb Oracle képzéseket (adatbázis-adminisztráció, PL/SQL programozás, Java programozás, stb.) kínáljuk kíváló Oracle oktatók előadásában, a legmodernebb tantermi és szoftverkörnyezetben.

 • ITIL tanfolyamok és vizsgákITIL tanfolyamok és vizsgák

  Az ITIL egy - az informatikai infrastruktúra üzemeltetésére és fejlesztésére szolgáló módszertan -, melynek célja az IT infrastruktúra szolgáltatások minőségének javítása.
  Keresse ITIL alap, középhaladó és professzionális képzéseinket, vegyen részt egy izgalmas szimulációs játékban.

 • Linux és Nyílt forráskódú tanfolyamokLinux és Nyílt forráskódú tanfolyamok

  Linux, UNIX tanfolyamaink felkészítenek minden üzemeltetőt és rendszergazdát a Linux, UNIX operációs rendszerek telepítésére, konfigurálására, mindennapos adminisztrálására és karbantartására.

Tanfolyami naptár