Microsoft képzések

Vigye haza a képzés tananyagát egy iPhone 6 vagy egy iPad Air 2 készüléken!

Ezüst fokozatú Microsoft oktató-partnerként, hivatalos Microsoft oktatóközpontunkban magas színvonalon, a legkorszerűbb hardveres környezetben, tapasztalt Microsoft mérnök trénerektől (MCT) sajátíthatók el a rendszergazdai, fejlesztői ismeretek.

 • 1
Vissza

Microsoft tanfolyamok

Microsoft tanfolyamok

Microsoft alapú technológiával foglalkozó rendszergazdai és fejlesztői képzések egyaránt megtalálhatók palettánkon: a Server, Desktop üzemeltetéstől a legújabb Cloud és Virtualizációs megoldások képzésein át egészen a kiszolgálókhoz kapcsolódó haladó szintű képzésekig.

 • CloudCloud

  A megfelelően kialakított privát felhő hathatósan támogatja az IT üzemeltetés mindennapi munkáját. Sok előnye van, alkalmazkodik az egyre gyorsuló tempóban fejlődő és adatmennyiségben is megnövekvő vállalati infrastruktúra kezelési igényeihez.

 • Exchange ServerExchange Server

  Exchange Server tanfolyamainkat hivatalos Microsoft MCT minősítéssel és életből vett gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező oktatók tartják. Nagyon gyakorlatias képzéseinken az elméleti előadásokat mindig meghatározott laborgyakorlatok követik. A laborok egymásra is épülnek.

 • Hyper-VHyper-V

  A Windows Server 2012 R2- vel azonos időben megjelenő Hyper-V Server 2012 R2 számos új és kibővített funkcionalitással rázza fel a virtualizációs piacot. A gyártó alap koncepciója továbbra sem változott: ingyenes virtualizációs megoldást mindenkinek!

 • SharepointSharepoint

  A Microsoft SharePoint egy a csoportmunka támogatására, fájlok megosztására és weboldalak közzétételére kifejlesztett szoftvercsalád.

 • SQL ServerSQL Server

  A Microsoft SQL Server tanfolyamainkat adatbáziskezeléssel és üzleti inteligenciával foglalkozó szakembereknek javasoljuk. A termék sokrétűségéből adódóan, valamint a különböző tudásszinteket is figyelembe véve – majdnem 10 féle képzést kínálunk a résztvevőknek.

 • System CenterSystem Center

  A System Center termékcsaládból a Configuration Managerrel foglalkozó tanfolyamokat vettük fel palettánkra. Azon rendszergazdák, üzemeltetők és rendszerintegrátorok számára ajánljuk, akik üzemeltetési feladataikat ezen termék segítségével végzik napi munkájuk során.

 • Visual StudioVisual Studio

  A Microsoft Visual Studio termék olyan széleskörű megoldásokat biztosít a webes fejlesztés minden területére, hogy a különböző területekre több témában és több szinten kínálunk képzéseket. (pl: ASP.Net MVC, HTML5, C#, stb.)

 • Windows DesktopWindows Desktop

  A Windows Desktop tanfolyamokon a Windows Serverhez kapcsolódó kliens oldalt taglaljuk. Megismertetjük a hallgatókkal a Desktop beállításokhoz, illetve a desktop parkok megfelelő tervezéséhez szükséges ismeretekkel.

 • Windows ServerWindows Server

  A Windows Server tanfolyamokat rendszergazdák, üzemeltetők számára ajánljuk. A hallgatók megismerhetik a Windows Server aktuális verzióinak megújult felületét, eszközeinek használatát, telepítését, konfigurálását, a kapcsolódó infrastruktúra és virtualizációs alapokat.

Tanfolyami naptár