Mobil programozás képzések

Tanfolyamaink központjában a mobilalkalmazások fejlesztése áll: képzésünkön az Android rendszer JAVA-ra épülő technológiája mellett a legelterjedtebb keresztplatformos fejlesztőkörnyezet is megismerhető.

  • 1
Vissza

Mobilfejlesztés

Mobilfejlesztés

Napjainkban a mobil alkalmazások fejlesztése elengedhetetlen a vállalati működések során. A mobil operációs rendszerek között az Android operációs rendszer ma a legelterjedtebb, melynek JAVA-ra épülő utasításkészletével és technológiájával ismertetjük meg hallgatóinkat Android programozás tanfolyamunkon.

Web-es-mobil-fejlesztes_Mobilfejlesztes_Android-programozas.png
230 000 Ft
(Bruttó ár: 292 100 Ft)

Android programozás

Kód: ANDROID

Fedezze fel az Android programozás rejtelmeit, majd váltsa tudását profitra! A Számalk Training gyakorlatorientált Android fejlesztő tanfolyama során a Java nyelv használatával mutatja meg az Android platform lehetőségeit. A mobil programozás napjaink húzó ágazata. Aki részt vesz a képzésen, olyan biztos tudást szerez, amely az Android programozás - jelenleg is az IT szakmák egyik legkeresettebbjének - gyakorlásához elengedhetetlen előfeltétel. Android fejlesztés kezdőknek és középhaladó "buherátoroknak" A résztvevők először megismerkednek a Java nyelv legszükségesebb alapelemeivel, majd a kifejezetten Android rendszeren futó alkalmazás készítésének fázisaival, az Android fejlesztés alapjaival.A képzés végére a hallgatók garantáltan képessé válnak arra, hogy Android fejlesztéshez szükséges fejlesztőrendszert telepítsenek, és legalább alapfokon magabiztosan is használjanak. Egy olyan, kellően szilárd, egyszersmind átfogó ismeretanyag birtokába jutnak, amely elengedhetetlen az e szakterületen való további szakmai fejlődéshez. Ennélfogva a Számalk Training Android fejlesztés tanfolyamát nem pusztán kezdőknek, hanem azoknak az informatikusoknak is ajánljuk, akik némi tudásanyaggal ugyan rendelkeznek már az Android programozás terén, ismereteik alapjait viszont nem érzik elég átfogónak és struktúráltnak ahhoz, hogy magukat e terület autentikus szakértőjeként tarthassák számon. Az 5 napos Android programozás tanfolyam végére a résztvevők kellő mértékben megismerik az Android rendszert ahhoz, hogy ne okozzon gondot számukra egy egyszerűbb Android alkalmazás körültekintő megtervezése, majd hatékony, magabiztos megvalósítása, továbbá az erre szolgáló piacterén való publikálása. Alapvető IT ismeretek Valamely korszerű operációs rendszer telepítésének ismerete Mivel a tananyagok egy része angol nyelvű, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az alábbiakban olvasható az 5 napos Android tanfolyam részletes tematikája: Programozási alapok a Java nyelv használatával Bevezetés Adatszerkezetek Programszerkezetek Objektumorientáltság Osztályok, interfészek, absztrakt osztályok Kivételkezelés Tervezési minták Android fejlesztői környezet Eclipse megismerése Konfigurálás Emulátor, LogCat, ADB használata Első példa: számológép Android projektek felépítése Android platform elemei Projektek Forráskód Erőforrások Generált programrész Meta-információk A platform elemei Activity Intent Service BroadcastReceiver Első alkalmazás elkészítése TODO (Tennivalók) alkalmazást készítünk A grafikus felület és használata View, Layout Felbontások és képernyőméretek kezelése Felhasználói felület elemek Menük Widgetek Animációk Érzékelők kezelése GPS Iránytű Gyorsulásmérő Az adatok kezelése Adattárolás (külső és belső tároló) Internetkapcsolat Alkalmazások közti kommunikáció (Content Provider) Alkalmazás publikálása A Google Play bemutatása Androidos eszközök támogatása, és egy teljes projekt megvalósítása Egy minta projekt elkészítése

Időtartam:5 nap
Nehézségi szint:
  • Középhaladó

Tanfolyami naptár