Vizsgák

Tegyen szert hasznosítható tudásra a lehető legmagasabb minőségben Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézményében, majd tegye próbára újonnan szerzett ismereteit a SZÁMALK Zrt. helyszínén biztosított vizsgáinkon!

  • 1
Vissza

Pearson VUE vizsgaközpont

2007 októberétől oktatóközpontunkban hivatalos Pearson VUE vizsgaközpont működik. A Pearson VUE nemzetközi számítógépes (CBT) vizsgáztató cég, amely vezető számítástechnikai vállalatok, köztük a Cisco, Oracle, VMware, Citrix, CheckPoint és sok más, több mint negyven - nem csak számítástechnikai- világcég által alapított és fenntartott minősítésekhez szükséges vizsgákat bonyolítja vizsgaközpontjaiban szerte a világon, a minősítő cégek folyamatos ellenőrzése mellett.

Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek e cégek hivatalos partnerei (viszonteladói, disztribútorai, oktatóközpontjai) kívánnak lenni, alkalmazniuk kell olyan szakembert, aki rendelkezik a megfelelő – vizsga útján megszerezhető – minősítéssel. Emellett egyre több cég látja ezen oklevelekben a hiteles, naprakész számítástechnikai szaktudást. Ezért e minősítések az uniós országokban, hazánkban valamint a tengerentúlon is egyre több állás betöltésének feltételei.

A vizsgákat ajánljuk rendszergazdáknak, rendszermérnököknek, fejlesztőknek és minden szakembernek, aki növelni szeretné elhelyezkedési esélyeit itthon és külföldön, és azoknak, akik szeretnének hivatalos okmányt számítástechnikai tudásukról. A vizsgák számítógép előtt zajlanak, tesztkérdések formájában. A vizsgák nagy része angol nyelvű, ezért az angol nyelv olvasásszintű ismerete szükséges.

További információ

További információkért keresse munkatársainkat:

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49. II.ép./ 3. em
Telefon: +36 (1) 491 8951
Fax: +36(1) 203-0318
E-mail: exam##kukac##szamalk.hu

Tanfolyami naptár