Vissza

Snack tréning

Snack tréning
Growth mindset_snack_460x350.jpg
35 000 Ft
(Bruttó ár: 44 450 Ft)

Growth-mindset - avagy a növekedési szemléletmód a mindennapjainkban" – Snack tréning

Kód: SNAGROW

A tréningről röviden... Carol Dweck szerint kétféle beállítódással szemléljük a világot: a biztonságos, fixált gondolkodásmódunkkal ("ez van, ezt dobta a gép, így alakult, nekem jó így") és a kihívásokat és megoldásokat kereső, kreatív növekedési szemléletmódunkkal ("hogyan tudom ezt másképp, még jobban csinálni, megtalálni a megoldást"). Mindkettőre szükségünk van és fontos, hogy ez a két beállítódás harmóniában működjön. Amiről a programunkon lesz szó a prekoncepciókról, előítéletekről és félrevezető kommunikációról és ezek feloldásáról; a gyors döntéseket támogató TOM-modellről; a kreativitás-görbéről, a hasznos unatkozásról és arról hogy hogyan adjunk instrukciókat SMARTER módon, hogy ne értsük félre egymást ("Hozz margarint és ha van tojás, hozzál hatot!" - mit is kell most hoznunk? :) hogyan bontsuk le az önkorlátozó hiedelmeinket ("ááá, úgyse lehet megoldani - vagy mégis?"); hogyan találjuk meg a szigorú instrukciókban a kreatív szabálykövetést; hogyan tűzzünk ki az önfényező célok helyett igazi célokat és ismerjük meg a valós motivációnkat; és mindezt szórakoztató, kreatív, megoldásfókuszt támogató aha-élményt kiváltó gyakorlattal, játékkal remek hangulatban.

Időtartam:2 x 1,5 tanóra
Időgarázdálkodás_snack_460x350.jpg
35 000 Ft
(Bruttó ár: 44 450 Ft)

Időgarázdálkodás – Snack tréning

Kód: SNAID

A tréningről röviden... Avagy azt mondják, majd eljön az idő, pedig az idő csak megy ... Mindannyian tudjuk, hogy priorizálnunk kell és hogy arra van időnk, amire akarjuk. De akkor miért nem elég az a 24 óra? Hogyan priorizáljunk, amikor a 300 e-mail és napi 8 meeting mellett minden sürgős és fontos? A snack tréningen ránézünk, hogyan tudunk alap- és haladó szinten nemet mondani (akár önmagunknak) és kipróbáljunk David Allen GTD technikáit (2 perces szabály, külső adattároló, blokk-idő), amelyekkel már nem csak garázdálkodni, hanem gazdálkodni is fogunk a saját időnkkel és életünkkel.

Időtartam:2 x 1,5 tanóra
Rapid motiváció-feltárás_snack_460x350.jpg
35 000 Ft
(Bruttó ár: 44 450 Ft)

Rapid motiváció-feltárás – Snack tréning

Kód: SNARAP

A tréningről röviden... Ha egyetlen dolgot válaszolhatnál arra, hogy mi motivál Téged - mit mondanál? Hogy lehet az, hogy egy verőfényes napon inspiráltak és lelkesek vagyunk, másnap viszont már csak vonszoljuk magunkat? Martin Seligman szerint a boldog és elégedett élet titka 5 faktorban rejlik. Az igazi brit tudósok pedig konstruktív gyakorlatokkal tárják fel a valódi motivációkat. Gyere, ismerd meg ezeket a faktorokat, eszközöket és a minőségi különbséget a Túszként, Rebellisként vagy Zsoldosként és a Lelkes Szurikátaként való működés között.

Időtartam:2 x 1,5 tanóra

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár