Vizsgák

Tegyen szert hasznosítható tudásra a lehető legmagasabb minőségben Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézményében, majd tegye próbára újonnan szerzett ismereteit a SZÁMALK Zrt. helyszínén biztosított vizsgáinkon!

  • 1
Vissza

Tanfolyamainkhoz tartozó vizsgák

Pearson VUE vizsgaközpontunkban az IT mérnöki, fejlesztői és programozói tanfolyamainkhoz kapcsolódó vizsgák is megtalálhatók.

  • CiscoCisco

    A Cisco minősítés számot tevő szakmai értéket biztosít, és további professzionális lehetőségeket nyit meg a szakemberek számára.

  • MicrosoftMicrosoft

    A Microsoft minősítés egy adott Microsoft technológiában megszerzett tudást minősít. A Microsoft széles körű online tanúsítási programokat ajánl, amelyek célja, hogy a szakemberek IT szakmai készségeiket és karrierjüket-mindig a következő szintre emelhessék.

  • ITILITIL

    Az ITIL FOUNDATION IN IT SERVICE MANAGEMENT vizsga célja, hogy a jelölt hitelt érdemlően igazolni tudja, hogy kellő ismerettel rendelkezik az ITIL terminológiáról, annak szerkezetéről és alapfogalmairól, valamint megértette az ITIL szolgáltatás-menedzsment gyakorlatát.

Tanfolyami naptár