Vissza

Új tanfolyam : ITIL® 4 Foundation Transition …

A fejlett világ GDP-jének több mint 75 százalékát szolgáltatások adják, ráadásul a szolgáltatási szektoron belül rohamosan növekszik a digitális szolgáltatások részaránya. Az informatika már nem csak kiszolgálja és támogatja a cégek üzleti folyamatait: a digitális szolgáltatások nem is létezhetnének informatika nélkül. Az IT-működés maga az üzleti folyamat!
Azonban az üzlet és az informatika közös értékteremtéséhez az informatikai szervezet munkatársainak is meg kell ismerniük az üzleti nézőpontokat, mivel az IT már nem csak technológiai kérdés. Ehhez a szemléletváltáshoz ad útmutatást az ITIL®4.

Az ITIL®4  az informatikai szolgáltatásmenedzsment méltán népszerű keretrendszerének aktuális változata, amely korszerű útmutatást nyújt a digitális szolgáltatások menedzseléséhez és az agilis működéshez is. Az ITIL®4-hez az inspirációt – a korábbi változatokkal ellentétben – nem a nagyvállalati működés legjobb gyakorlata adta, hanem a startupok rugalmassága, ügyfél- és emberközpontúsága. Az ITIL®4 már nem a folyamatokat állítja a középpontba. A működési modell leírása a munkakörökhöz igazodik. Az ITIL®4 stratégiai, taktikai és operatív szinten is útmutatást ad a digitális szolgáltató minden munkatársának.

 

Oktatónk, Nagy Zoltán évtizedes nagyvállalati IT-, projekt- és szolgáltatásmenedzsment tapasztalatait osztja meg hallgatóságával, szemléletes példák, interaktív gyakorlatok, önreflexió, visszajelzés, és egyéb tréningmódszerek használatával, rendszerszemléletben. Üzleti és szakmai ismeretein túl tréner-, coach- és szervezetfejlesztési kompetenciákkal is rendelkezik, rendszeresen vezet gyakorlati workshopokat, és nyújt coaching szolgáltatásokat IT vezetőknek.

 

Az 1 napos ITIL® 4 Foundation Transition tanfolyamot ajánljuk mindazoknak, akik rendelkeznek korábbi ITIL ismeretekkel. Tematikát tekintve az ITIL®Foundation tanfolyam első napját foglalja magába.

Az ITIL® 4 Foundation Transition tanfolyam és vizsga csomag megrendelése esetén az ITIL®4 Foundation Transition 1 napos tanfolyam mellé az ITIL®Foundation  vizsga vouchert biztosítunk.

(a tanfolyam csak vizsgával együtt rendelhető)

 

Bővebb információ az 1 napos tanfolyamról: https://szamalk.hu/itil-4-foundation-transition-tanfolyam-es-vizsga-csomag-itil4f-tra

 

Számalk Zrt.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár