Vissza

VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization

VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization

Kód: VCP510
VMware_Data-Center-Virtualization_VCP510-VMware-Certified-Professional-5-Data-Center-Virtualization.png
Időtartam:90 perc
Érdeklődjön
Kérdésem van!

VMware VCP510

A VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization (VCP5-DCV) vizsga a VMware vSphere® 5 környezet telepítéséhez, konfigurálásához és admisztrációjához szükséges készségek és képességek felmérésével foglalkozik. A sikeres vizsgázók ezen készségeket és képességeket bizonyítják.
Javasoljuk, hogy a vizsga előtt a vizsgázó rendelkezzen vSphere 5 környezet konfigurációs és kezelési ismeretekkel. Javasolt továbbá, hogy a vizsgázó teljesítse a tanfolyami követelményt, mielőtt a vizsgára jelentkezik. A vizsgára történő jelentkezésnek nem előfeltétele a tanfolyam befejezése (azaz a vizsgára jelentkezhet valaki úgy, hogy „csak" elkezdte a tanfolyamot), de természetesen a tanfolyamot be kell fejezni a VCP5-DCV minősítés megszerzéséhez.

Célközönség

Ez a vizsga azoknak javasolt, akik minimum hat hónap vSphere implementációban szerzett tapasztalattal rendelkeznek. Jellemzően infrastrukturális személyzet, akik képesek az ESXi hostok telepítésére és beállítására, valamint tudják használni a VMware vCenter ™ Server-t monitorozásra, tudnak virtuális gépeket adminisztrálni, kezelni, és ismerik azok hibaelhárítási folyamatait, feladatait. A sikeres vizsgázó valószínűleg további – az iparágban is elismert - általános informatikai minősítésekkel, vagy azokkal egyenértékű tapasztalattal rendelkezik (általában 2-5 év).

Tanfolyami naptár