Sharepoint képzések

A Microsoft SharePoint egy hatékony eszköz a rendszegazdák kezésben a kollaborációs feladatok megoldásában, pl. tartalom megosztás, üzleti intelligencia és üzleti folyamatok kialakítása.

  • 1
Vissza

SharePoint - tanösvény

 

A SharePoint minden projektcsapatnak és részlegnek dinamikus és produktív csapatwebhelyeket biztosít, és így hatékony csapatmunkát tesz lehetővé. Fájlok, adatok, hírek és források egyaránt megoszthatók. A webhely a csapat munkájának megfelelően testre szabható. Gördülékenyen és biztonságosan működhet együtt a csapattagokkal a szervezeten belül és kívül egyaránt, PC-ken, Mac gépeken és mobileszközökön is.


Az Intranetes webhelyekkel és portálokkal erősítheti az alkalmazottak összetartását. A gyakran használt forrásokat és alkalmazásokat a portálokon megosztva fokozhatja a szervezet hatékonyságát. Szép kommunikációs webhelyekkel célba juttathatja az üzeneteit. A SharePoint kezdőlapján és a SharePoint mobilappokban mindig megkaphatja a személyére szabott híreket.

 

Összes Sharepoint képzésünk egy helyen

Microsoft SharePoint Server telepítése, üzemeltetése és karbantartása Microsoft SharePoint felhasználói ismeretek Microsoft SharePoint testreszabása  JavaScript alapú megoldások készítése Microsoft SharePoint környezetben  Munkafolyamat alapú megoldások készítése Microsoft SharePoint környezetben Üzleti intelligencia Microsoft SharePoint környezetben Magas rendelkezésre állású Microsoft SharePoint infrastruktúra kialakítása

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár