Visio képzések

Visio képzésünk a Microsoft Visio grafikai program használatára készít fel, mellyel speciális diagramok és folyamatábrák készíthetőek el magas szinten.

  • 1
Vissza

Visio

Visio

Ismerje meg a Microsoft Visio adta lehetőségeket, használja ki a speciálisan diagramokra és folyamatábrákra fejlesztett program előnyeit.

visio_termék.png
44 000 Ft
(Bruttó ár: 55 880 Ft)

Visio alapképzés

Kód: VISIO

A résztvevők elsajátítják a Visio grafikai program használatát, így képesek lesznek diagramok és folyamatábrák rajzolására, átalakítására, valamint a program nyújtotta sablonok és stencilek használatára. Olyan felhasználóknak, akik szeretnének megismerni egy rajz- és diagramkészítő szoftvert. Számítógéphasználati alapismeretek; Valamilyen grafikai program és szövegszerkesztő ismerek előnyt jelentenek. Mi a Visio? A Visio-ról röviden Visio menük Munkavégzés Visio-ban Diagram, folyamatábra típusok (folyamatábrák, szervezeti diagramok, hálózati diagramok, webdiagramok stb.) Stencilek, sablonok használata Gyakorlat (sablonok használata, menük használata, rajzlapok, stencilek használata, testre szabások) Alakzatok elérése Fogalmak Sablonok használata Alakzatok keresése Alakzatok rajzolása Gyakorlat Első diagramok, folyamatábrák létrehozása Sablon kiválasztása Alakzatok rajzlapra húzása Alakzatok áthelyezése Alakzatok átméretezése Alakzatok forgatása Alakzatok másolása Alakzatok csoportosítása Szöveg hozzáadása alakzathoz Nagyítás Alakzatok összekötése Gyakorlat Alakzatok használata Alakzatok két típusa (1D és 2D alakzatok) Speciális viselkedésű alakzatok Kép beszúrása Minden elem alakzat Gyakorlat Visio munkakörnyezet részletesebb bemutatása Szervezeti ábrák eszköztár Szervezeti ábrák létrehozása Szervezeti ábrák megjelenésének testre szabása Projekt ábrák létrehozása (Gantt diagram) Folyamatábrák létrehozása Iroda, épület diagramok létrehozása Hálózati diagramok létrehozása Intelligens alakzatok

Időtartam:2 nap / 16 tanóra
Nehézségi szint:
  • Kezdő

Tanfolyami naptár

Rólunk mondták

„Közérthető, felhasználóbarát, jól alkalmazható és gyakorlatias, dolgozóink nagyon hasznosnak tartják."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika  projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

Rólunk mondták

„A Számalk szakmailag jól felkészült, segítőkész oktatói jól érthetően, humorral fűszerezve adták át a tananyagot, ami még könnyebbé tette a hallottak elsajátítását. Az oktatási anyagok által a résztvevők olyan tudást szerezhettek, amely munkájuk során valóban fontos. A képzések sikerességét az is mutatja, hogy szeretnének jelentkezni magasabb szintű Számalk képzésekre is. Külön pozitívum, hogy a Számalk nagyon jó technikai környezetet biztosít az oktatásaihoz. A képzések szervezése gördülékenyen zajlott, a kapcsolattartók kimagasló segítőkészséget és rugalmasságot tanúsítottak."

Kovács Barbara  Senior képzés-fejlesztési specialista, mb. Törzskarvezető, Humánpolitika, Sberbank

Rólunk mondták

„A SZÁMALK Zrt. szervezésében volt szerencsénk TÁMOP pályázatunk keretében munkatársainkat tovább képeztetni az „Emelt szintű Office használata az irodában" című tanfolyammal. A szervező munkatársak gyorsak, rugalmasak és nagyon precízek voltak. Minden problémánkra azonnal reagálva, a mi igényeinkhez alakítva az oktatásokat kerültek megszervezésre a 9 csoportot érintő képzések. A telephelyünkre kiszervezett oktatásra teljes körű felszereltséggel érkeztek. Tananyagaikat a képzést követően is forgatjuk kollégáinkkal, és tankönyvük a mai napig mindennapi részét képezi munkáink segítésének. Nagyon köszönjük a lelkiismeretes, magas szintű szervezést és oktatási színvonalat!"

Pintér Judit  HR Vezető, Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft.