Python programozás képzések

Képzéseink a világ egyik legnépszerűbb programozási nyelvével, a Pythonnal történő programozásban nyújtanak biztos alapot, mellyel platformfüggetlen programok készíthetőek el.

  • 1
Vissza

Python programozás

Python programozás

A Python programozási nyelv az egyik legnépszerűbb programozási nyelv a világon, ezt az is bizonyítja, hogy a legtöbb külföldi egyetemen oktatják. Segítségével platform független programokat készíthetsz, legyen szó konzolos, grafikus alkalmazásokról vagy weboldalak cgi programjairól.

Phyton_box_460x350.jpg
315 000 Ft
(Bruttó ár: 400 050 Ft)

Python programozás

Kód: PYT105

A Python programozási nyelv az egyik legnépszerűbb programozási nyelv a világon, ezt az is bizonyítja, hogy a legtöbb külföldi egyetemen oktatják. Segítségével platform független programok készíthetők, legyen szó konzolos, grafikus alkalmazásokról vagy weboldalak cgi programjairól. Tanfolyamunkon megismerkedhet a Python programozási nyelv alapjaival, grafikus felületű programok készítésével. Alapvető LINUX/UNIX programozási ismeretek. Online képzés esetén szükséges telepítés: Anaconda (https://www.anaconda.com/products/individual) és a PyCharm (https://www.jetbrains.com/pycharm/). internet, webcamera, mikrofon az online képzések Zoom/Teams/Webex meetingeken történnek 1. modul: Bevezetés2. modul: Alap típusok3. modul: Sorozat típusok4. modul: I/O műveletek5. modul: Hibakezelés6. modul: A reguláris kifejezések7. modul: Python fejlesztői eszközök8. modul: Haladó témák9. modul: Az objektum orientált programozás Python-ban10. modul: Adatbázis API

Időtartam:4 nap
Nehézségi szint:
  • Kezdő

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár