IT műszaki képzések

Sajátítsa el az IT műszaki és mérnöki ismereteket a legkorszerűbb hardveres és szoftveres környezetben, tapasztalt, minősített mérnök trénerektől.

 • 1
Vissza

IT műszaki képzések

IT műszaki képzések

Az IT műszaki és mérnöki képzéseinken hivatalos és egyedi, saját fejlesztésű tematikákkal garantáljuk, hogy a résztvevők biztos gyakorlati tudásban részesüljenek. A legnagyobb gyártók - Microsoft, Oracle, Cisco, VMware és egyéb gyártók  - termékein keresztül minden témát lefedünk, ami az infrastruktúra-üzemeltetés területén hasznos lehet a mindennapok során.

 • Linux tanfolyamokLinux tanfolyamok

  Linux, UNIX tanfolyamaink felkészítenek minden üzemeltetőt és rendszergazdát a Linux, UNIX operációs rendszerek telepítésére, konfigurálására, mindennapos adminisztrálására és karbantartására.

 • SharePoint tanfolyamokSharePoint tanfolyamok

  A SharePoint minden projektcsapatnak és részlegnek dinamikus és produktív csapatwebhelyeket biztosít, és így hatékony csapatmunkát tesz lehetővé. Fájlok, adatok, hírek és források egyaránt megoszthatók. A webhely a csapat munkájának megfelelően testre szabható. Gördülékenyen és biztonságosan működhet együtt a csapattagokkal a szervezeten belül és kívül egyaránt, PC-ken, Mac gépeken és mobileszközökön is.

 • SQL adatbázisokSQL adatbázisok

  Az SQL  tanfolyamok során a résztvevők megismerkednek az adatbázis-kezelés elméleti alapjaival, majd gyakorlati példákon keresztül tanulják meg az adatbázis-tervezés lépéseit és az SQL lekérdező nyelvet, amit az SQL környezetben is kipróbálnak.

 • Docker konténerizáció képzésDocker konténerizáció képzés

  A Docker a virtualizációs technológia új állomása, mely oprendszer szintű, más néven konténeres virtualizációt valósít meg, felgyorsítva ezzel az alkalmazások működését.

 • PowershellPowershell
 • Java programozásJava programozás

  Java programozói tanfolyamainkon a kezdő hallgatóinktól egészen a haladó, már sokat látott programozókig mindenki megtalálja a számára ideális témát, és szintet.

 • Windows ServerWindows Server
 • KubernetesKubernetes

  A Kubernetes ma a vezető technológiát jelenti a konténer alapú alkalmazáskezelés terén. Használatával leegyszerűsíthető docker konténeres alkalmazásaink terítése és mindennapi üzemeltetése.

 • AWS – Amazon Web ServicesAWS – Amazon Web Services

  Az Amazon Web Services egy Cloud Computing platform, mely a termékek és szolgáltatások széles skáláját nyújtja. Ez egy olyan komplett üzleti struktúra melynek segítségével a szervezetek migrálhatják a náluk működő IT megoldásaikat és rendszereiket az Amazon felhőjébe. Ennek a folyamatnak a kezdete a tanulás, a lehetőségek megismerése. Ebben nyújtunk segítséget az itt kínált magyar vagy angol nyelvű, tantermi vagy on-line (virtuális) tanfolyamokkal. A tanfolyamok listája a jövőben bővülni fog és egyedi igényeikkel fordulhatnak hozzánk. A tanfolyamokat a Cloud, virtualizáció és konténerizáció témában sok éves gyakorlattal és AWS Certified Solutions Architect vizsgával rendelkező oktató tartja.

 • CISCO tanfolyamokCISCO tanfolyamok

  Oktatóközpontunkban 2000 óta foglalkozunk Cisco oktatással. A legnépszerűbb CCNA, CCNP témák mellett elérhető a biztonsági, adatátviteli és menedzsment technológiákhoz kapcsolódó legnépszerűbb kurzusok teljes skálája is.

 • Üzleti intelligenciaÜzleti intelligencia

  Az üzleti intelligencia magában foglalja azokat az alkalmazásokat, legjobb gyakorlatokat, eszközöket - beleértve az infrastruktúrát is -, amelyek lehetővé teszik, hogy megszerezhessünk és felhasználhassunk olyan információkat, amelyek fontosak ahhoz, hogy az üzleti döntéseket és így az üzleti teljesítményt javítsuk.

 • Python programozásPython programozás

  A Python programozási nyelv az egyik legnépszerűbb programozási nyelv a világon, ezt az is bizonyítja, hogy a legtöbb külföldi egyetemen oktatják. Segítségével platform független programokat készíthetsz, legyen szó konzolos, grafikus alkalmazásokról vagy weboldalak cgi programjairól.

 • OracleOracle

  A legnépszerűbb Oracle képzéseket (adatbázis-adminisztráció, PL/SQL programozás, Java programozás, stb.) kínáljuk kíváló Oracle oktatók előadásában, a legmodernebb tantermi és szoftverkörnyezetben.

 • Programozás és webfejlesztésProgramozás és webfejlesztés

  Programozási tanfolyamainkon különböző programozási nyelvek (Java, Perl, Python, stb...) ismeretét tanítjuk meg. Emellett a leggyakoribb mobil-, és web fejlesztői eszközökről (Android, PhoneGap, JavaScript, PHP, Google Web Toolkit) szóló képzéseink hatékony segítséget nyújtanak a ma oly keresett – kezdő vagy haladó tudással rendelkező fejlesztők részére is.

 • Office 365Office 365

  A tanfolyam során a hallgatók átfogó képet kapnak az Office 365 szolgáltatásairól, melyek felhő alapú környezetben valósulnak meg, valamint elsajátíthatják a főbb Office online eszközök használatát.

 • Nyelvfüggetlen programozásNyelvfüggetlen programozás

  A nyelvfüggetlen programozási képzéseink keretein belül elsajátíthatod vagy fejlesztheted a programozási logikai készséget, megtanulhatod hogyan kell felépíteni egyszerű vagy akár összetett programokat, amik elvégzik helyetted a napi, heti feladataidat.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár