IT műszaki képzések

Sajátítsa el az IT műszaki és mérnöki ismereteket a legkorszerűbb hardveres és szoftveres környezetben, tapasztalt, minősített mérnök trénerektől.

 • 1
Vissza

IT műszaki képzések

IT műszaki képzések

Az IT műszaki és mérnöki képzéseinken hivatalos és egyedi, saját fejlesztésű tematikákkal garantáljuk, hogy a résztvevők biztos gyakorlati tudásban részesüljenek. A legnagyobb gyártók - Microsoft, Oracle, Cisco, VMware és egyéb gyártók  - termékein keresztül minden témát lefedünk, ami az infrastruktúra-üzemeltetés területén hasznos lehet a mindennapok során.

 • VMware tanfolyamokVMware tanfolyamok

  Tapasztalt, minősített VMware oktatókkal, hivatalos tananyagokkal, korszerű, élő szerverekkel és távoli elérésű laborokkal várjuk az érdeklődőket, az alaptanfolyamoktól a haladó képzéseken át a kedvezményes VMware mérnök képzéssorozatig.

 • CISCO tanfolyamokCISCO tanfolyamok

  Oktatóközpontunkban 2000 óta foglalkozunk Cisco oktatással. A legnépszerűbb CCNA, CCNP témák mellett elérhető a biztonsági, adatátviteli és menedzsment technológiákhoz kapcsolódó legnépszerűbb kurzusok teljes skálája is.

 • OracleOracle

  A legnépszerűbb Oracle képzéseket (adatbázis-adminisztráció, PL/SQL programozás, Java programozás, stb.) kínáljuk kíváló Oracle oktatók előadásában, a legmodernebb tantermi és szoftverkörnyezetben.

 • PowershellPowershell
 • Linux tanfolyamokLinux tanfolyamok

  Linux, UNIX tanfolyamaink felkészítenek minden üzemeltetőt és rendszergazdát a Linux, UNIX operációs rendszerek telepítésére, konfigurálására, mindennapos adminisztrálására és karbantartására.

 • AWS – Amazon Web ServicesAWS – Amazon Web Services

  Az Amazon Web Services egy Cloud Computing platform, mely a termékek és szolgáltatások széles skáláját nyújtja. Ez egy olyan komplett üzleti struktúra melynek segítségével a szervezetek migrálhatják a náluk működő IT megoldásaikat és rendszereiket az Amazon felhőjébe. Ennek a folyamatnak a kezdete a tanulás, a lehetőségek megismerése. Ebben nyújtunk segítséget az itt kínált magyar vagy angol nyelvű, tantermi vagy on-line (virtuális) tanfolyamokkal. A tanfolyamok listája a jövőben bővülni fog és egyedi igényeikkel fordulhatnak hozzánk. A tanfolyamokat a Cloud, virtualizáció és konténerizáció témában sok éves gyakorlattal és AWS Certified Solutions Architect vizsgával rendelkező oktató tartja.

 • Programozás és webfejlesztésProgramozás és webfejlesztés

  Programozási tanfolyamainkon különböző programozási nyelvek (Java, Perl, Python, stb...) ismeretét tanítjuk meg. Emellett a leggyakoribb mobil-, és web fejlesztői eszközökről (Android, PhoneGap, JavaScript, PHP, Google Web Toolkit) szóló képzéseink hatékony segítséget nyújtanak a ma oly keresett – kezdő vagy haladó tudással rendelkező fejlesztők részére is.

 • Docker konténerizáció képzésDocker konténerizáció képzés

  A Docker a virtualizációs technológia új állomása, mely oprendszer szintű, más néven konténeres virtualizációt valósít meg, felgyorsítva ezzel az alkalmazások működését.

 • Citrix kepzesekCitrix kepzesek

  A Citrix kínálja a desktop virtualizáció, a vállalati mobilizáció és hálózatépítés kategóriák alkalmazási területein a legjobb szakmai minősítéseket. A Citrix technológiákat alkalmazó, tervezési, végrehajtási tapasztalatokkal bíró IT szakemberek a mély szakmai ismereteket igénylő vizsgán validált tudásukkal komoly előnyre tehetnek szert az álláspiacon.

 • Microsoft SQL adatbázisokMicrosoft SQL adatbázisok

  Az SQL  tanfolyamok során a résztvevők megismerkednek az adatbázis-kezelés elméleti alapjaival, majd gyakorlati példákon keresztül tanulják meg az adatbázis-tervezés lépéseit és az SQL lekérdező nyelvet, amit Microsoft SQL környezetben is kipróbálnak.

 • Microsoft SharePoint tanfolyamokMicrosoft SharePoint tanfolyamok

  A SharePoint minden projektcsapatnak és részlegnek dinamikus és produktív csapatwebhelyeket biztosít, és így hatékony csapatmunkát tesz lehetővé. Fájlok, adatok, hírek és források egyaránt megoszthatók. A webhely a csapat munkájának megfelelően testre szabható. Gördülékenyen és biztonságosan működhet együtt a csapattagokkal a szervezeten belül és kívül egyaránt, PC-ken, Mac gépeken és mobileszközökön is.

 • Windows ServerWindows Server
 • AzureAzure
 • Office 365Office 365

  A tanfolyam során a hallgatók átfogó képet kapnak az Office 365 szolgáltatásairól, melyek felhő alapú környezetben valósulnak meg, valamint elsajátíthatják a főbb Office online eszközök használatát.

 • KubernetesKubernetes

  A Kubernetes ma a vezető technológiát jelenti a konténer alapú alkalmazáskezelés terén. Használatával leegyszerűsíthető docker konténeres alkalmazásaink terítése és mindennapi üzemeltetése.

 • Üzleti intelligenciaÜzleti intelligencia

  Az üzleti intelligencia magában foglalja azokat az alkalmazásokat, legjobb gyakorlatokat, eszközöket - beleértve az infrastruktúrát is -, amelyek lehetővé teszik, hogy megszerezhessünk és felhasználhassunk olyan információkat, amelyek fontosak ahhoz, hogy az üzleti döntéseket és így az üzleti teljesítményt javítsuk.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár