Vissza

Főkategória

 • IT képzésekIT képzések

  SZÁMALK IT képzések
  Sajátítsa el az IT műszaki, mérnöki és vezetői ismereteket a legkorszerűbb hardveres és szoftveres környezetben, tapasztalt, minősített mérnök trénerektől.

 • Office és egyéb irodai alkalmazások képzéseiOffice és egyéb irodai alkalmazások képzései

  Intenzív Office tanfolyamaink gyakorlati segítséget adnak a felhasználóknak az irodai szoftverek hatékony használataihoz, legyen az Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, vagy akár Ms Project, Visio, illetve grafikai tervező szoftverek. Képzéseinkhez saját fejlesztésű tananyagot biztosítunk minden résztvevő számára. Célunk, hogy a résztvevők tudásszintje szerint kerüljön a megfelelő tanfolyam kiválasztásra, ehhez szintfelmérő kitöltésével nyújtunk segítséget. 

 • Home Office Támogató PalettaHome Office Támogató Paletta

  Home Office támogató képzési palettánkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan egyéni vagy akár komplex megoldásokat kínáljunk magánembereknek és cégeknek egyaránt, melyek segítséget nyújtanak az otthoni munkavégzésre történő átállásban. Ebben a - sok helyen szokatlan - munkavégzési formában a vezetők és a munkavállalók egyaránt új kihívásokkal néznek szembe, melyekhez sikeresen alkalmazkodva gördülékennyé válhatnak a folyamatok. Mert minden lehetséges, mi segítünk!

 • Okleveles Csalásvizsgáló képzésOkleveles Csalásvizsgáló képzés

  A Magyar Csalásvizsgálók Egyesülete és a Számalk Zrt. szervezésében Okleveles Csalásvizsgáló képzés indult 2019-ben. A jelenlegi helyzetre való tekintettel a teljes képzést rövid, önállóan is igénybe vehető tréningekre bontottuk, hogy kényelmesen, az Önök Home Office rutinjához igazodva tudjanak bekapcsolódni az egyes képzésekbe. Így a rövid tréningek által nyerhetnek bepillantást a csalásvizsgáló képzésünkbe egy-egy téma önálló elsajátításával.

 • Live online képzés Live online képzés

  Ismerje meg a képzés legkorszerűbb módját, a live online technológiát! Bárhonnan elérhető, valós idejű képzés, mely ugyanolyan hatékonysággal bír, mint a hagyományos, tantermes oktatás- csak sokkal kényelmesebb!

 • Live online - GépírásLive online - Gépírás

  Ismerje meg a képzés legkorszerűbb módját, a live online technológiát! Bárhonnan elérhető, valós idejű képzés, mely ugyanolyan hatékonysággal bír, mint a hagyományos, tantermes oktatás- csak sokkal kényelmesebb!

 • Training & CoachingTraining & Coaching

  Fejlessze személyiségét, készségeit, gondolkodásmódját, üzleti kompetenciáját, motivációját és hozza egyensúlyba magánéletét a munkájával! Csatlakozzon a SZÁMALK Training & Coaching képzéseihez!

 • VizsgákVizsgák

  IT mérnöki, programozói és fejlesztői képzéseinkhez vizsgázási lehetőséget tudunk biztosítani Pearson VUE vizsgaközpontunkban.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár