SQL adatbázisok

Az SQL tanfolyamok során a résztvevők megismerkednek az adatbázis-kezelés elméleti alapjaival, majd gyakorlati példákon keresztül tanulják meg az adatbázis-tervezés lépéseit és az SQL lekérdező nyelvet, amit Microsoft SQL környezetben is kipróbálnak.

  • 1
Vissza

MSQL tanfolyamok - tanösvény

 

A vállalatok és egyéb szervezetek működésük során egyre inkább azzal szembesülnek, hogy üzleti döntéseik megalapozásához illetve működésük támogatásához gyors és megfelelő formátumba hozott adatállomány segítségével valósítsák meg. A Microsoft SQL megoldása az iparág egyik standard megoldásává vált napjainkra.

 

Az MSSQL szerver egy olyan adatbázis kezelő alkalmazás, mely elsősorban az üzleti felhasználók számára készült, s ez által funkcióival, lehetőségeivel és alkalmazhatósági területével túlmutat a „klasszikus" adatbázis kezelő rendszereken.

 

Az itt részletezett tanfolyamok segítségével az adatbázist illetve a szervert üzemeltető szakemberek megismerhetik ennek alapjait, kezelését illetve a magasabb szintű programozási és biztonsági (hibatűrő) megoldásokat. Mint látható, az egyik irány az adatbázis adminisztrátorok számára a másik irány pedig az szerver üzemeltetők számára lett kialakítva. Az egyes tanfolyam nevekre kattintva részletesen megismerhetik a tanfolyamok célját és tematikáját.

 

Ezen képzések rendszeresen indulnak magyar nyelven, nyílt formában, vagyis bárki csatlakozhat hozzájuk. Amennyiben több résztvevő jön egy helyről, lehetőség van privát, egyénre szabott oktatás kialakítására is. A tanfolyamok során az elméleti részeket minden esetben gyakorló feladatok egészítik ki.


Érdeklődöm

 

Összes SQL adatbázis képzésünk egy helyen

MSQL01 MSQL05 MSQL06 MSQL03 MSQL10

Tanfolyami naptár