ITIL képzések

ITIL® tanfolyamainkon elméleti és gyakorlati szemszögből közelítjük meg az IT szolgáltatások módszertanának ajánlásait: alap, középhaladó és professzionális képzést nyújtunk minősített oktatókkal, szimulációs játékkal.

  • 1
Vissza

ITIL v3 és 4 tanfolyamok és vizsgák

ITIL v3 és 4 tanfolyamok és vizsgák

Az ITIL egy - az informatikai infrastruktúra üzemeltetésére és fejlesztésére szolgáló módszertan -, melynek célja az IT infrastruktúra szolgáltatások minőségének javítása.
Keresse ITIL alap, középhaladó és professzionális képzéseinket, vegyen részt egy izgalmas szimulációs játékban.

  • ITIL v3 tanfolyamok és vizsgákITIL v3 tanfolyamok és vizsgák

    A tanfolyam gyakorlati szemszögből közelíti meg az ITIL ajánlásait. A tanfolyam során egy izgalmas szimulációs játékban vehetnek részt a résztvevők, az Apolló 13 űrhajó visszatérésének ITIL szerinti szimulációját Magyarországon egyedülálló módon csak nálunk játszhatja végig.

  • ITIL v4 tanfolyamok és vizsgákITIL v4 tanfolyamok és vizsgák

    Az ITIL 4 eszközkészlete lehetővé teszi az IT számára, hogy a felgyorsult világ változásait a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb tempóban követhessék le. Az informatikai részleg így nem a fejlődés akadálya, hanem motorja lehet.

  • ITIL vizsgák és e-learing tananyagokITIL vizsgák és e-learing tananyagok

    Az ITIL® vizsgák papír alapon vagy proktorált (on-line) formában is letehetők. A Foundation v3 vizsgához e-learning formában is tudunk képzést kínálni.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár