ITIL képzések

ITIL tanfolyamainkon elméleti és gyakorlati szemszögből közelítjük meg az IT szolgáltatások módszertanának ajánlásait: alap, középhaladó és professzionális képzést nyújtunk minősített oktatókkal, szimulációs játékkal.

 • 1
Vissza

ITIL tanfolyamok

ITIL tanfolyamok

Az ITIL egy - az informatikai infrastruktúra üzemeltetésére és fejlesztésére szolgáló módszertan -, melynek célja az IT infrastruktúra szolgáltatások minőségének javítása. Keresse ITIL alap, középhaladó és professzionális képzéseinket, vegyen részt egy izgalmas szimulációs játékban.

 • ITIL alapképzésITIL alapképzés

  A tanfolyam gyakorlati szemszögből közelíti meg az ITIL ajánlásait. A tanfolyam során egy izgalmas szimulációs játékban vehetnek részt a résztvevők, az Apolló 13 űrhajó visszatérésének ITIL szerinti szimulációját Magyarországon egyedülálló módon csak nálunk játszhatja végig.

   

   

   

 • ITIL középhaladó (életciklus)ITIL középhaladó (életciklus)

  Az életciklus szakirány tanfolyamai vezetői szemszögből mutatják be az ITIL folyamatait, azok tervezésére, bevezetésére, megvalósítására fókuszálnak.

 • ITIL középhaladó (képesség)ITIL középhaladó (képesség)

  A képesség szakirány tanfolyamai a mindennapok gyakorlatát mutatják be az ITIL folyamatokban tevékenyen közreműködő szakemberek számára.

 • ITIL szakértői szintITIL szakértői szint

  Az ITIL folyamatok és a gyakorlat összefüggéseinek láttatása szakértői szinten.

Tanfolyami naptár