ITIL képzések

ITIL® tanfolyamainkon elméleti és gyakorlati szemszögből közelítjük meg az IT szolgáltatások módszertanának ajánlásait: alap, középhaladó és professzionális képzést nyújtunk minősített oktatókkal, szimulációs játékkal.

 • 1
Vissza

ITIL tanfolyamok és vizsgák

ITIL tanfolyamok és vizsgák

Az ITIL egy - az informatikai infrastruktúra üzemeltetésére és fejlesztésére szolgáló módszertan -, melynek célja az IT infrastruktúra szolgáltatások minőségének javítása.
Keresse ITIL alap, középhaladó és professzionális képzéseinket, vegyen részt egy izgalmas szimulációs játékban.

 • ITIL Foundation v3ITIL Foundation v3

  A tanfolyam gyakorlati szemszögből közelíti meg az ITIL ajánlásait. A tanfolyam során egy izgalmas szimulációs játékban vehetnek részt a résztvevők, az Apolló 13 űrhajó visszatérésének ITIL szerinti szimulációját Magyarországon egyedülálló módon csak nálunk játszhatja végig.

   

   

   

 • ITIL Intermediate - Service LifecycleITIL Intermediate - Service Lifecycle

  Az életciklus szakirány tanfolyamai vezetői szemszögből mutatják be az ITIL folyamatait, azok tervezésére, bevezetésére, megvalósítására fókuszálnak.

 • ITIL Intermediate - Service CapabilityITIL Intermediate - Service Capability

  A képesség szakirány tanfolyamai a mindennapok gyakorlatát mutatják be az ITIL folyamatokban tevékenyen közreműködő szakemberek számára.

 • ITIL ExpertITIL Expert

  Az ITIL folyamatok és a gyakorlat összefüggéseinek láttatása szakértői szinten.

 • ITIL vizsgák és e-learningITIL vizsgák és e-learning

  Az ITIL® vizsgák papír alapon vagy proktorált (on-line) formában is letehetők. A Foundation v3 vizsgához e-learning formában is tudunk képzést kínálni.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár