Vissza

Panaszkezelés

Cégünk elkötelezett a magas szintű, minőségi, színvonalas oktatások lebonyolítása iránt, fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét oktatási és az azt kiegészítő tevékenységünk során.

Előfordulhat azonban, hogy minden törekvésünk ellenére mégis panaszra lenne ok, melyet mielőbb kérnénk jelenteni annak érdekében, hogy érdemben azonnal reagálni tudjunk.

A panasz bejelentésének lehetséges formái:

  • Tanfolyam során az oktatón keresztül a cég kijelölt ügyfélkapcsolati menedzserének vagy a tanfolyam szervezőjének eljuttatni az információt, akik a legtöbb esetben bevonják a cég vezetőjét is a panasz orvoslásába;
  • írásban jelezni a központi– training@szamalk.hu e-mail címünkre;
  • telefonon a központi telefonszámot hívni + 36 1 491 8974;
  • személyesen jelezni irodánkban (1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3. Rubin Hotel/Irodaház) ügyfélfogadási időben azaz H-CS 8.30-16.00, P 8.30-12.00 – ig;

Panaszkezelési szabályzatunk irodánkban ügyfélfogadási időben megtekinthető. 

Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül kivizsgálják a jelentett a panaszt, majd szóban, illetve írásban értesítik az érintettet/érintetteket annak eredményéről. Minden esetben keressük azon megoldási lehetőségeket, amelyek valamelyike az ügyfél számára megnyugtató eredménnyel zárul.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár