Vissza

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI EGY TANFOLYAMRA?

A jelentkezés formái:

 • Weboldalunkról letölthető jelentkezési lappal (link)
 • Online jelentkezés (www.szamalk.hu)
 • Céges, csoportos megrendelés esetén csoportos megrendelőnk kitöltésével (megrendelő)

MEDDIG MONDHATOM VISSZA A TANFOLYAMOT?

A képzés lemondása csak írásban és csak a tanfolyam kezdetét megelőzően lehetséges.

Lemondás esetén fizetendő:

 • a tanfolyam kezdetét megelőző legalább 10 munkanappal közölt elállás esetén - nincs fizetési kötelezettség;
 • a tanfolyam kezdetét megelőző 10-5 munkanap között közölt elállás esetén - a képzés díjának 50 %-a;
 • a tanfolyam kezdetét megelőző 5 munkanapon belül közölt elállás esetén (ideértve azt is, ha a Résztvevő minden írásbeli visszajelzés nélkül marad távol a tanfolyamtól) - a képzés díjának 100 %-a.

Egyedi mérlegelés alapján, amennyiben a részvételre való képesség hiánya igazolt (ilyen igazolás céljára szolgáló dokumentum lehet: rendőrségi/bírósági/orvosi/kezelőorvosi/háziorvosi igazolás, betegségről készült lelet, kórházi zárójelentés), a Képző a jelen pont szerinti fizetési kötelezettség alól a Résztvevőt részben vagy egészben mentesítheti.

Elállás online jelentkezés esetén:

Online jelentkezés esetén, amennyiben a Résztvevő szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személynek (a továbbiakban: Fogyasztónak) minősül, a Fogyasztó indokolás nélkül jogosult elállni a szerződéstől, illetve felmondani azt – a szerződéskötést követő 14 napon belül a Képző részére postai úton küldött erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján. Ez esetben - a fent leírtaktól eltérően - a Képző köteles a megfizetett részvételi díjat 14 napon belül teljes egészében visszafizetni, mely az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módon történik, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten hozzájárulását adja. Amennyiben a szerződéskötés és a képzés, tanfolyam időpontja között kevesebb, mint 14 nap volt hátra, és a Képző a Fogyasztó kifejezett kérésére biztosította a részvételt a képzési, tanfolyami időponton, a Fogyasztó kizárólag a részvételi díj arányos részének visszatérítésére jogosult.

MI VAN, HA NEM VAGYOK ELÉGEDETT A TANFOLYAMMAL?

A SZÁMALK Zrt. elkötelezett a magas szintű minőségi szolgáltatások nyújtása mellett, és fontosnak tartja ügyfelei elégedettségét, ezért a jogszabályban biztosított jogok mellett minőségi garanciát nyújt ügyfeleinek. A SZÁMALK által nyújtott minőségi garanciáról bővebben itt tájékozódhat: www.szamalk.hu/garancialis-feltetelek

MILYEN ESZKÖZÖKET KELL HOZNOM MAGAMMAL A TANFOLYAMRA?

Tanfolyamainkon jegyzetet és tollat biztosítunk, illetve biztosítjuk a tanfolyamhoz/tréninghez kapcsolódó tananyagot és a szükséges infrastruktúrát.

Amennyiben felmerül egyéb szükséges technikai igény, erről a résztvevőt írásban tájékoztatjuk a tanfolyami visszaigazolásban.

MIKOR KAPOM MEG A VISSZAIGAZOLÁST?

A tanfolyamainkról/tréningeinkről szóló visszaigazolást a képzés indulását megelőző héten, legkésőbb szerdáig megküldjük.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM INDUL A TANFOLYAM, AMIRE JELENTKEZTEM?

Munkatársunk minden esetben 1 héttel a tanfolyam indulási dátuma előtt telefonon és írásban is jelzi a lemondást.

HOGYAN ÉRHETEM EL A TANFOLYAMHOZ KAPCSOLÓDÓ VIZSGÁKAT? HONNAN KAPOK INFORMÁCIÓT?

Egyes szakmai tréningekhez kapcsolódóan Pearson VUE vizsgaközpontunkban nemzetközileg elfogadott hivatalos minősítések megszerzésére van lehetőség, mint például Lean Six Sigma, Prince2, valamint többek között Microsoft, Cisco, VMware és Oracle vizsgák letételére is van mód. Vizsgaközpontunk az alábbi címen érhető el: ide a link kerüljön.

KIK AZ OKTATÓK/TRÉNEREK?

 • Nagyszámú és a szakmában elismert, profi oktatói/tréneri csapattal dolgozunk
 • Az egyes szakterületekre külön szakértői csapat áll rendelkezésünkre
 • Nemzetközi szinten elismert szakemberekkel is dolgozunk együtt
 • Folyamatosan bővítjük oktatói/tréneri körünket
 • Oktatóink/trénereink nem csupán elméletben ismerik az adott témát, hanem napi szinten gyakorolják az adott szakmát
 • Minősített oktatói kör

MILYEN HELYSZÍNEKEN SZERVEZZÜK AZ OKTATÁSOKAT/TRÉNINGEKET?

A Számalkban rendelkezésre álló teremben:

 • Korszerű számítástechnikai háttérrel felszerelt termekben tartjuk a tanfolyamokat.
 • A Számalkban étterem, büfé, továbbá kávéautomata egyaránt működik, így akár a meleg, akár a hideg étkezés megoldható az épületen belül.
 • Pogácsát és ásványvizet biztosítunk a tanfolyamok során.
 • Az épület akadálymentesített.

Kihelyezett helyszíneken:

 • Sokéves tapasztalatunk alapján számtalan helyszínt ismerünk országszerte, így szívesen teszünk javaslatot oktatás szempontjából alkalmas helyszínekre.

Az ügyfél székhelyén

Igény esetén szívesen szervezzük a tanfolyamokat/tréningeket az ügyfél székhelyén, ez esetben a technikai feltételeket az ügyfeleknek szükséges biztosítani, amelyeket minden esetben az adott tanfolyam/tréning előtt egyeztünk.

HÁNY FŐVEL SZERVEZZÜK A TANFOLYAMOKAT?

 • A hatékonyság miatt maximum 12 fővel szervezzük a tanfolyamokat, ez a biztosíték arra, hogy a tanfolyamon résztvevőkkel hatékony a közös munka.

MILYEN KOMPLEX VAGY SPECIÁLIS SZOLGÁLTATÁST TUD NYÚJTANI A SZÁMALK?

 • Magyarországon egyedülállóan rendelkezünk az Apolló 13 szimulációval, amely az IT csapat együttműködésének fejlesztésére alkalmas. A résztvevők a houstoni irányító központ szerepköreit betöltve, csapatként dolgoznak; feladatuk: a megsérült űrhajót és a legénységet épségben visszahozni a Földre.
 • Specialitásunk a 'Hatékonyan az irodában" programsorozat, melyben Office témakörök kerülnek összekapcsolásra készségfejlesztő elemekkel. Mint vegyes prezentációs képzés, az előadásmód fejlesztése és a PowerPoint szakszerű használatának elsajátítása egy képzés keretében zajlik.
 • IT képzéseink nagy részéhez laborgyakorlat is tartozik, amely segít a gyakorlati tudás elmélyítésében.
 • Live Virtual Class formában is lehetőséget adunk a tanulásra. A hallgatók távolról elérhetik az adott tanfolyamot úgy, mintha a teremben ülnének. Látja és hallja az oktatót, látja az oktatói táblát, és lehetőséget kap az interaktivitásra, kérdéseket tehet fel, amelyekre azonnali választ kap.
 • Speciális élményt adó csapatépítő programokat kínálunk, melyek a felejthetetlen élményen túl az együttműködés és a problémamegoldó készségeket fejlesztik.
 • Az IT területen a nagyobb gyártókkal (VMware, Cisco, Oracle, Microsoft) szoros kapcsolatban állunk, ezáltal első kézből kapunk információt a technológiai újdonságokról.
 • Rövid, intenzív angol nyelvoktatás keretében készségfejlesztő mini programot tartunk egy témára fókuszálva. Legyen az akár prezentációs készség fejlesztése angol nyelvi szófordulatok elsajátításával, szókincsbővítéssel és beszédkészség fejlesztésével.
 • Folyamatosan rendezünk szakmai napokat és konferenciákat, melyeken a nagyobb gyártókkal együttműködve érdekes előadások keretében bemutatjuk az újdonságokat.
 • A tanfolyamokhoz E-learning támogatást tudunk biztosítani a tudás elmélyítése céljából. Keretrendszerünk a tréningek tesztalapú előkészítésére, majd a nyomon követésére is alkalmas.
 • Pályázatok esetén nagymértékű támogatást biztosítunk.

MILYEN NYELVEN ÉRHETŐK EL A TANFOLYAMOK/TRÉNINGEK?

Képzéseink nagy része angolul is elérhető, ezekről információt a konkrét tanfolyamoknál talál, vagy egyedi igények esetén kérjen tájékoztatást ügyfélszolgálatunktól.

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ELÉGEDETTSÉG MÉRÉSE?

A képzés végén megkérdezzük a résztvevők véleményét (szóban és írásban), hogy megtudjuk benyomásaikat a tréningről és a trénerről. Az írásbeli értékelés kérdőív segítségével történik, melynek összesített változatait a programot követően átadjuk a Megrendelő képviselőinek.

MIKOR ÉS HOGYAN KAPOM MEG A TANFOLYAMHOZ TARTOZÓ ESZKÖZT?

A minőségi garancia értelmében a tanfolyam utolsó napján adjuk át a résztvevő számára.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár