Office és egyéb irodai alkalmazások képzései

Kezelje magabiztosan a különböző irodai alkalmazásokat, használja ki hatékonyan az alkalmazások nyújtotta lehetőségeket. Gyorsítsa és könnyítse meg mindennapi munkáját a SZÁMALK segítségével!

 • 1
Vissza

Office és egyéb irodai alkalmazások képzései

Office és egyéb irodai alkalmazások képzései

Intenzív Office tanfolyamaink gyakorlati segítséget adnak a felhasználóknak az irodai szoftverek hatékony használataihoz, legyen az Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, vagy akár Ms Project, Visio, illetve grafikai tervező szoftverek. Képzéseinkhez saját fejlesztésű tananyagot biztosítunk minden résztvevő számára. Célunk, hogy a résztvevők tudásszintje szerint kerüljön a megfelelő tanfolyam kiválasztásra, ehhez szintfelmérő kitöltésével nyújtunk segítséget. 

 • Excel képzésekExcel képzések

  Microsoft Excel az intelligens táblázatkezelési program.

 • Word képzésekWord képzések

  A Word egy kiváló szövegszerkesztő, mely segíti Önt az egyszerű szövegek formázásától a bonyolult beszámolók, ajánlatok profi elkészítéséig.

 • PowerPoint és prezentációs képzésekPowerPoint és prezentációs képzések

  Prezentációk, bemutatók készítése az alapoktól a professzionális szintig.

 • Outlook képzésekOutlook képzések

  Porfesszionális levelező és csoportmunka támogató szoftver.

 • Access képzésekAccess képzések

  A Microsoft Access az egyik legnépszerűbb adatbázis-kezelő program. Képzéseink az alapismeretektől a programozói szintig elérhetőek.

 • Office verzióváltás támogatásaOffice verzióváltás támogatása

  Office verzióváltást támogató oktatási megoldásaink.

 • VisioVisio

  Ismerje meg a Microsoft Visio adta lehetőségeket, használja ki a speciálisan diagramokra és folyamatábrákra fejlesztett program előnyeit.

 • MS ProjectMS Project

  A projektek eredményes vezetéséhez nélkülözhetetlen eszközök és módszerek.

 • Adobe képzésekAdobe képzések

  Ismerje meg a szerkesztő szoftverek magas szintű használatát, és váljon Ön is magabiztos felhasználóvá!

 • Crystal Reports képzésekCrystal Reports képzések

  A világ elsőszámú jelentéstervező eszköze.

 • Autocad képzésekAutocad képzések

  AutoCAD képzéseinken alaptól haladó szintig ismerkedhet meg a műszaki tervező szoftver használatával és speciális funkcióival.

Microsoft_Excel_PowerPivot.png
40 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 50 800 Ft-tól)

Adatelemzés Excel programmal

Kód: ADATE

Mindig van feljebb! Ismerje meg azokat a trükköket, amiket csak nagyon kevesen használnak! Hozza ki a maximumot a táblázataiból és az Excelből! Haladó szintű Excel felhasználóknak Az Excel program magas szintű ismerete, függvények (Fkeres/Vlookup, Ha/If stb.) rutinszerű használata Az Excel haladó ismeretek áttekintése Adatelemzés függvényekkel Adatbázis függvények használata Többdimenziós keresések Tömbfüggvények használata és gyakorlati alkalmazása Modellezés függvényekkel Adatkezelő eszközök Célérték keresés és Solver Adattábla használata (egy- és kétváltozós adattáblák) Feltételes formázás haladó lehetőségei Különleges diagramok (pl. vízesésdiagram, Pareto diagram) készítése Esetvizsgáló Összesítés több munkalapról, munkafüzetből Űrlapeszközök, Excel Dashboard alapok Kimutatások, PowerPivot Kimutatások magas szintű használata Komplex kimutatások Számított mezők, tételek Eredmény megjelenítése összegek százalékaként Kimutatás mezőinek felhasználása függvényekben (Kimutatásadatot.vesz/Getpivotdata) A PowerPivot bővítmény használata Több tábla összekapcsolása PowerPivottal Gyakorlati példák A tanultak alkalmazása valós problémákon A hallgatók saját példáinak, problémáinak feldolgozása

Időtartam:1 nap / 8 tanóra
Nehézségi szint:
 • Haladó

Tanfolyami naptár