Önmenedzsment

A tréningek a különböző személyes és üzleti célok eléréséhez járulnak hozzá. Megoldást nyújtanak a stresszes állapot kezelésére, az önbecsülés fejlesztésére és az asszertív kommunikáció gyakorlására, biztosítva ezáltal a munka és magánélet egyensúlyát.

  • 1
Vissza

Önmenedzsment

Önmenedzsment

A személyes és az üzleti célok, elhatározások megvalósításához segítséget és módszereket nyújtó képzések, melyek a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtéséhez is hozzájárulnak.

„Úgy érzem, hogy holnaptól sikeresebb leszek a munkám és a magánéletem együttes menedzselésében" S.N.G.
„Az ötletek, javaslatok nagyon hasznosak számomra, elvárásaimat abszolút teljesítette a tréning" K.H.A.
„A tréner végig pozitív és könnyed volt, de mégis informatív. Abszolút hiteles volt számomra!"T.SZ.

burnout-es-stressz.jpg
60 000 Ft
(Bruttó ár: 76 200 Ft)

Burn-out és a stressz kezelése

Kód: BURN

A burn-out (kiégés) a mentális és fizikai kimerültség okozta túlzottan és hosszan tartó stresszes állapot. Kialakulásában szerepet játszhat az elismerés hiánya, a hosszan tartó, örömet nem okozó, céltalannak érzett monoton munkavégzés, az extra igénybevétel (túlórák), a teherként megélt felelősség, a karrierépítés lehetőségek korlátozása, a csalódottság érzése a munkahelyi értékrenddel vagy kultúrával kapcsolatban, a megnövekedett adminisztratív terhek, valamint a félelmet keltő vezetői magatartás és kommunikáció. A résztvevők képessé váljanak felismerni a túlzott stressz és a kiégés első jeleit saját és munkatársaik esetében; Elsajátítsák az egyes fázisok (idealizáció, stagnáció, frusztráció, apátia) kezelésére, enyhítésére alkalmazható módszereket, eszközöket; Hatékonyan alkalmazzák a stressz kezelésére a képzésen tanult módszereket, és képesek legyenek saját, testre szabott stresszkezelési technikák felfedezésére, a stressz szintjének egyénre szabott csökkentésére; Szituációs gyakorlatok segítségével begyakorolják a számukra stresszt okozó helyzetek hatékony kezelését. Kiknek ajánljuk Segítő szakmák képviselőinnek (pl. coach-ok, mediátorok, tanárok, orvosok, szociális munkások, stb.); A kiégésnek fokozottan kitett szakmák képviselőinek (pl. call-centerben és személyes ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársak); Közép-és felsővezetőknek, akik számára fontos a munkatársak eredményes munkájának fenntartása és az egészséges munkahelyi légkör biztosítása; HR menedzserek és HR generalisták számára. A program végére a résztvevők képessé válnak ... Felismerni és beazonosítani azokat a stresszfaktorokat, amelyek számukra a legveszélyesebbek; Saját személyiségükre szabott megoldásokat találni és hatékonyan alkalmazni a stressz optimális kezelésére; Kiállni önmagukért és beleállni az önvédelmükre irányuló konfliktusokhelyzetekbe.

Időtartam:1 nap
szines-onismeret.jpg
60 000 Ft
(Bruttó ár: 76 200 Ft)

Színes önismeret tréning

Kód: SZOT01

A résztvevők önismeretének és kommunikációs készségeinek fejlesztése DISC módszertan elsajátításával és alkalmazásával. A DISC módszertan a viselkedési stílusok feltérképezéséhez ad értelmezési keretet, a mindennapi kommunikáció univerzális nyelve, melynek elsajátítása hatékonyabbá teszi a kommunikációt, együttműködést. Kiváló önismereti alapként szolgál és megértést, útbaigazítást ad másokhoz. Mi jellemzi a viselkedésemet? Hogyan hatok másokra? Hogyan tudom felismerni mások viselkedési stílusát? Hogyan tudom javítani az együttműködést, kommunikációt a hozzám hasonló vagy tőlem teljesen eltérő profilú munkatársakkal, ügyfelekkel, családtagokkal? DISC profil: Saját viselkedés stílusunk meghatározása A modell által azonosított 4 fő viselkedéstípus megismerése: erősségek fejlődési lehetőségek A különböző viselkedéstípusok felismerése (híres emberek, filmrészletek stb.) A meggyőző kommunikáció ismérvei – kivel hogyan kommunikáljunk? A DISC és a motiváció – kit mi motivál? kit hogyan motiváljunk?

Időtartam:1 nap
work-life-balance.jpg
60 000 Ft
(Bruttó ár: 76 200 Ft)

Work-life balance tréning

Kód: WFB01

Munka – magánélet egyensúly tréning A képzés célja: A munka és magánélet egyensúlyának megteremtése azáltal, hogy a résztvevők felismerik, hogy mi okozza a kibillent állapotot és miként tudnak megvalósítani és fenntartani egy kiegyensúlyozott, erőforrásokkal teli életet. Feltárják annak lehetőségeit, hogy miként tudják a teljesítményt összhangba hozni az élvezettel. A képzés végére a résztvevők gyakorlati úton választ kapnak az alábbi kérdésekre: Hol és miért borul az egyensúly, hogyan állítható helyre? Milyen megküzdési erőforrásokkal rendelkezünk? Mik szükségesek az egyensúly létrehozásához és megtartásához? Hogyan kezeljük a kibillent helyzetből adódó stresszt? Hogyan lehetünk motiváltabbak és tehetjük a munkánkat örömtelibbé, hatékonyabbá? A tartalomból: Életminőség és lelki egyensúly Pillanatnyi állapot és ideális egyensúly feltérképezése Életterületek harmóniája Jól formált életcélok - célkitűzés az egészséges egyensúlyért NLP technikával A stressz kezelése - megküzdési erőforrások Pozitív gondolkodásmód, pozitív attitűd Hatékony időgazdálkodás

Időtartam:1 nap

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár