Projektmenedzsment

Ismerje meg a projektirányítási megoldásokat, fejlessze projektmenedzsment kompetenciáját annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjon részt venni a csapat munkájában!

  • 1
Vissza

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

A projektek eredményes vezetéséhez és a projektcsapat munkájában való hatékony részvételhez leginkább szükséges kompetenciák fejlesztésére, módszerek és eszközök átadására irányuló képzések.

„A képzés logikus felépítésű volt, és nagyon hasznos volt a sok gyakorlat és a gyakorlati példák" H.J.
„Sok használható módszert adott" P.O.
„Nagyon elégedett voltam az oktató hozzáállásával, felkészültségével" K.ZS.
„Megértettem azokat a háttér információkat, amelyek a Project szoftver használatát segítik" H.K.I.
„Életszerű, hasznos megoldásokat adott a tréning" SZ.A.

Projektmukodesi_alapok.jpg
115 000 Ft
(Bruttó ár: 146 050 Ft)

Projektmenedzsment - live online tréning

Kód: PROJ

A tréning célja, hogy a résztvevők megismerjék a projektek általi feladatmegoldást, mint szemléletet és munkamódszert, valamint a fontosabb projektmenedzsment módszerek és technikák helyes gyakorlatát élményszerűen tapasztalják meg. Mindenkinek, aki projektcsapatban vagy projektekkel dolgozik. A képzés végére a résztvevők gyakorlati úton, a tapasztalati tanulás segítségével választ kapnak az alábbi kérdésekre Melyek a projektekkel kapcsolatos alapfogalmak és azok tartalma? Milyen tervezési és követési módszereket alkalmazhatunk a projektmunkában? Hogyan áll össze a projektteam, milyen szerepek vannak a csapatban? Melyek azok az emberi tényezők, melyekre különös figyelmet kell szentelnünk a sikeres projektmunka kapcsán? Projektmenedzsment megközelítés, áttekintés, alapok A projektcélok meghatározása. Melyek a „jó célok”? A projektek életciklusa Projektek indítása és előkészítése Projekttervezés (erőforrás, ütemezés, kockázatkezelés) A projektmenedzsment csapat összeállítása, és működésének megtervezése Projektek végrehajtási szakaszának menedzselése Személyközi kommunikáció, emberi tényezők a projektcsapatban Motiválás és konfliktuskezelés A változások menedzselése A projektzárás és értékelés kiemelt feladatai, a visszajelzés fontossága

Időtartam:2 x 8 tanóra

Projektmenedzsment haladó képzés

Kód: PROJ2

A tréning célja, hogy a résztvevők megszilárdítsák és elmélyítsék projektmenedzsment ismereteiket, továbbfejlesszék egyes projektmenedzsment kompetenciáikat, hogy a projektekben a korábbinál hatékonyabban, sikeresebben működjenek. A képzés végére a résztvevők elsajátítják a következőket Projektérintett-menedzsment (stakeholder menedzsment) haladó módszerei, technikái; Tervezési és követési módszerek, haladó technikák; Változás- és problémakezelés a gyakorlatban; Tipikus kommunikációs valamint konfliktus helyzetek projektekben, megoldási alternatívák.

Időtartam:2 nap

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár