Coaching

A Coaching, mint egyéni fejlesztési folyamat, az üzleti gondolkodásmód és a személyiség fejlesztésével járul hozzá a hosszú távon fenntartható munkahelyi sikerekhez.

  • 1
Vissza

Coaching

Coaching

A coaching, mint egyéni fejlesztési folyamat a vezető fejlődésének leghatékonyabb támogató eszköze, mely egyes szakterületeken mint értékesítés vagy karrier is hatásosan alkalmazható.

A coaching a vezető fejlődésének leghatékonyabb támogató eszköze, mert
- A coaching egyedi igényekre, személyre szabott megoldásokat ad; 
- A coaching célja és eredménye a tudatosság növelése, az egyéni felelősségvállalás erősítése és a fenntartható viselkedésváltozások elősegítése; 
- A coaching a vezető/kulcsember személyes fejlődését és fejlesztését tartósan, hosszabb időn keresztül támogatja;
- A coachee-t másképp gondolkodásra, megújulásra, változásra inspirálja.

Coaching a Vezetők, kulcsemberek számára

Kód: COAC

A coaching egy egyéni fejlesztési folyamat, mely a vezetők üzleti műveltségének, gondolkodásmódjának és személyiségének fejlesztésével hozzájárul a vezetők hosszútávon fenntartható sikeréhez. A coaching olyan új ismeretek megismerésének és olyan új eszközök alkalmazásának lehetőségét kínálja, amelyek a vezető korábbi stílusához és ismereteihez hozzáadódva képesek személyét és vezetési technikáját továbbfejleszteni. A coaching a vezetőt másképpen gondolkodásra, megújulásra, változásra inspirálja, kimozdítja megszokásaiból. Nem kész megoldásokat kínál, hanem az együtt gondolkodást, a lehetőségek felismerését, a saját megoldások megtalálását és tudatos alkalmazását segíti elő. Ennek eredményeként a vezető egyéni teljesítménye és a szervezeti célok megvalósulásához való hozzájárulása egyaránt javul. Vezetői önismeret gazdagítása; Konfliktustűrés erősítése; Új nézőpontok kipróbálása; Teljesítménynövelés; Képesség fejlesztés; Stressz-mentesebb munkavégzés; Együttműködés fejlesztése; Döntésképesség fejlesztése; Időgazdálkodás javítása.

Időtartam:6-8 ülés (1,5 óra/alkalom)

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár