Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Számalk SelectED SQL 2016 Szerver konferencia

Időpont: 2016. július 5. 8:00 - 17:30
Helyszín: Számalk Training Center
(1119 Budapest, Mérnök u. 39.)

 

 

TérképMegközelítésünk

A Számalk Training Center a 1119 Budapest, Mérnök utca 39. cím alatt található.

 

Tömegközlekedéssel: Könnyedén megközelíthető több tömegközlekedési eszközzel is – a Számalk Training Center mindössze néhány perc sétára található a 4-es metró Bikás Park megállójától, valamint az 1-es, a 17-es, a 41-es és 47-es villamosok Etele út/Fehérvári út megállójától.

 

Autóval: GPS koordináták: 47.464878,19.037014. A Mérnök utca egyirányú, a Fehérvári útról nyílik. A Fehérvári úton Budafok felé haladva a Mérnök utca egy jobb oldali keresztutca, ott lehet behajtani a Számalk Training Center felé. A Rákóczi híd felől érkezve a Szerémi út, Hengermalom út, majd Fehérvári út útvonalat kövesse; a Bikás Park felől pedig haladjon az Etele út, Petzvál József utca, Mérnök utca útvonalon. A parkolás a környéken ingyenes.

 
Íme 5 ok, amiért érdemes az SQL Server új verziójában rejlő lehetőségeket választani:


1. Az iparágban vezető OLTP teljesítmény (online tranzakció feldolgozás)

A folyamatos üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú alkalmazások adatbázisaihoz olyan megoldások megjelenése, mint az elképesztő mértékű skálázhatóság, a nagyteljesítményű memóriában tárolt adatbázisok és a kiemelkedően magas rendelkezésre állás az online tranzakció-feldolgozásban (OLTP).

 

2. A legbiztonságosabb adatbázis-kezelő

Az adatok védelme érdekében megjelenik az új Always Encrypted funkció, amely lehetővé teszi a szenzitív adatok teljes és folyamatos titkosítását, felfedhetetlen titkosítási kulccsal a Database Engine-ben (SQL adatbázisban, vagy SQL Serveren). A NIST sérülékenységi adatbázisának adatai alapján az SQL Server jelenleg a legkevésbé sérülékeny adatbázis-kezelő, immár hat éve megszakítás nélkül.

 

3. Faltól falig mobil BI

Más üzleti intelligencia (BI) megoldásokhoz képest ötödére csökkenthetők a BI költségek a SQL Server 2016 új BI funkcióinak alkalmazásával, ezen felül bármilyen - online vagy offline - eszközön elérhetővé válnak az adatok.

 

4. Fejlett adatbázison belüli elemzési funkciók

Nagy mennyiségű adat valós idejű elemzésének lehetősége jelenik meg az R Services megjelenésével. Az adatok mozgatása nélkül is lehetővé válik az adatok elemzése, mindezt akár az adatbázismotoron belül elvégezhetjük.

 

5. On-premise-től a felhőig minden szolgáltatás

Legyenek adatai akár saját adatközpontban, akár privát felhőben, vagy a Microsoft Azure-ban tárolva, egységes szolgáltatáskészlet áll rendelkezésre mind adatbázis-, mind szerverszolgáltatás szintjén az SQL Server 2016-tal.

 


 

A konferencián nem csak értékes információkhoz juthatsz, de a résztvevők között kisorsoljuk az alábbi értékes nyereményeket is!:

2 db Workshop tanfolyami utalvány, amely beváltható 2016. december 31-ig az alábbi képzésünkre:

SQL Server 2016 újdonságok  (1 nap) - Oktató: Berke János (MVP)

1 db AppleWatch Sport 42mm - okosóra


Regisztrálj most, hogy a legjobbaktól értesülj a most megjelent SQL Server 2016 újdonságairól.

Regisztráció ITT! 

Online fizetési mód:


Amennyiben regisztrációd során az online fizetési módot választottad, úgy megrendelésed online - bankkártya használatával - zajlott le, így további teendőd nincsen. Megrendelésedről, és számlád kiegyenlítéséről az igazolást a Számalk Zrt. automatikusan megkapja.

 

A konferencián történő részvételének feltétele, hogy 2016. július 4-én 18.00h-ig online fizetés megtörténjen.

Figyelem! Amennyiben a fenti időpontig nem indítod el online befizetésed, részvételed a konferencián nem tudjuk biztosítani!

 

Készpénzes fizetési mód:


Amennyiben regisztrációd során a készpénzes fizetési módot választottad, úgy a számlát 2 munkanapon belül küldjük az általad megadott regisztrációs emailcímre. Rendszerünk 8 napos fizetési határidejű számlát bocsát ki, amelyet kiegyenlíthetsz átutalással vagy kézpénzben egyaránt.

 

Számládat az alábbi időpontokban és helyen tudod kézpénzben befizetni:

 

Számalk Pénztár nyitva tartás:

Hétfő: 8.30h – 11.30h
Csütörtök: 8.30h – 11.30h

A Számalk Pénztár a többi napon és időpontban ZÁRVA tart.

 

Számalk pénztár címe:

1119 Budapest Mérnök u. 39. III. emelet 321-es szoba.

 

A konferencián történő részvételének feltétele, hogy 2016. július 4-én 18.00h-ig a Számalk bankszámláján megjelenjen az általad befizetett összeg. Figyelem! Amennyiben a fenti időpontig nem érkezik be befizetésed a pénztárunkba, részvételedet nem tudjuk biztosítani a konferencián!

 

Átutalási fizetési mód:

Amennyiben regisztrációd során az átutalási fizetési módot választottad, úgy a számlát 2 munkanapon belül küldjük az általad megadott regisztrációs emailcímre. A számlát 8 napon belüli fizetési határidővel állítjuk ki, azonban a részvételed feltétele, hogy 2016. július 4-én 18.00h-ig a Számalk bankszámláján megjelenjen az általad utalt összeg. A számlán szereplő számlasorszámot kérjük utaláskor a Közlemény rovatban tüntesd fel!

 

Figyelem! Amennyiben a fenti időpontig nem érkezik be utalásod a bankszámlánkra, részvételedet nem tudjuk biztosítani a konferencián!


Szeretettel várjunk az első Számalk SelectED konferencián!


 

 

Ajánlott képzések

 

 

 

Social Connection