Vissza

Home Office Támogató Paletta

Home Office Támogató Paletta

Home Office támogató képzési palettánkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan egyéni vagy akár komplex megoldásokat kínáljunk magánembereknek és cégeknek egyaránt, melyek segítséget nyújtanak az otthoni munkavégzésre történő átállásban. Ebben a - sok helyen szokatlan - munkavégzési formában a vezetők és a munkavállalók egyaránt új kihívásokkal néznek szembe, melyekhez sikeresen alkalmazkodva gördülékennyé válhatnak a folyamatok. Mert minden lehetséges, mi segítünk!

 • HOME OFFICE TÁMOGATÓ CSOMAGOKHOME OFFICE TÁMOGATÓ CSOMAGOK

  Vállalati ügyfeleink számára, az otthoni munkavégzést támogató vezetői, munkavállalói és technikai tréningjeiket egyedi igények szerint összeválogatható csomagban, kedvezményes áron, extra lehetőségekkel kiegészítve kínáljuk! Komplett megoldások az otthoni munkavégzésre történő átállásra, ahogy cégének a legjobb!

 • HOME OFFICE TÁMOGATÓ TRÉNINGEK VEZETŐKNEKHOME OFFICE TÁMOGATÓ TRÉNINGEK VEZETŐKNEK

  Egy jó vezető naprakész információkkal rendelkezik, és mindig „jelen” van. Ez ma már nemcsak személyesen lehetséges, hanem egy távolról is elérhető állapot! A munkavégzés átalakulásával, otthonról, vagy akár más kontinensen dolgozó kollégákkal is zökkenőmentesek lehetnek a vállalati folyamatok, ha vezetőként saját magunk is képesek vagyunk az alkalmazkodásra. Vegye fel a ritmust Ön is vezetőknek szóló támogató tréningjeink segítségével!

 • HOME OFFICE TÁMOGATÓ TRÉNINGEK MUNKAVÁLLALÓKNAKHOME OFFICE TÁMOGATÓ TRÉNINGEK MUNKAVÁLLALÓKNAK

  Aki hozzászokott az irodai keretek közötti napirendhez és munkavégzéshez, annak a home office új kihívásokat tartogat. A magánélet színterére helyeződik a munkahely, ezzel összekeveredhet a házimunka ideje a szakmai feladatok elvégzésével, és teljesen szétcsúszhat a napirend, ha nem tartjuk fegyelmezetten kézben a dolgokat. Munkavállalókat támogató tréningjeinkkel segítünk Önnek, hogy ne legyen káosz az otthoni munkavégzés!

 • HOME OFFICE TÁMOGATÓ TECHNIKAI KÉPZÉSEKHOME OFFICE TÁMOGATÓ TECHNIKAI KÉPZÉSEK

  A munkahelyen kérdés esetén csak odaszaladunk a kolléga asztalához, gyorsan összehívjuk a csoportos meetinget a tárgyalóban, megvitatjuk az új projekt részleteit és kiosztjuk a feladatokat. De mindezt hogyan csináljuk, ha fizikailag nem vagyunk egy helyen? Az otthoni munkavégzést támogató technikai képzéseinken olyan modern, kommunikációs megoldásokat és azok használatát sajátíthatja el, amelyekkel távolról is hatékony lehet a csoportmunka. Lépjen a fejlődés útjára, és új utak nyílnak meg Ön előtt!

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár