Vissza

"Houston, van egy kis gond..."

Jelentkezzen csapatával együttműködés-fejlesztő szimulációs tréningünkre, és mentsék meg az Appolo 13 legénységét!

Apollo 13 küldetés – egy misszió, mely az űrkutatás történelmének „legsikeresebb kudarca”. 55 órával és 55 perccel az űrhajó kilövése után a legénység egyik tagja robajszerű zajról számol be, melyet az elsődleges energiaforrást tápláló oxigéntartály felrobbanása okozott. A tartalékakkumulátorok legfeljebb 10 órán át tudnak segíteni – hazatérésig viszont még legalább 87 órát kell eltöltenie a legénységnek az űrhajóban, mely lassan működésképtelenné válik.

Az idő egyre fogy…

Képzelje csak el, hogy Önön és csapatán múlik az Apollo 13 legénységének megmentése! Vegyen részt csapatával szakmai szimulációs tréningünkön, legyen részese a földi személyzetnek, amely a rendkívüli helyzet megoldásán dolgozik minden erejével! Dolgozzanak igazi csapatként – hozzák vissza a megsérült űrhajót és a legénységet épségben a Földre, miközben az együttműködés maximalizálásával tökéletesítik saját munkafolyamataitokat is! Hozza ki a legjobbat magából, legyen Ön a NASA új büszkesége!


A szimulációs tréning jellemzői, csapatépítő hatása
  • együttműködés fejlesztése egy izgalmas, interaktív játék keretében
  • stressztűrés és viselkedés megfigyelése időnyomás alatt
  • problémamegoldó-képesség, új és váratlan eseményekre való reagálás képességeinek vizsgálata
  • kommunikáció fejlesztése csapaton belül, az információáramlás hatékonyságának növelése
  • ügyfélkommunikáció fejlesztése gyakorlati szituációban
  • az Apollo 13 történetének feldolgozásán keresztül az ITIL életciklusainak bevált gyakorlata és alkalmazása
  • a folyamatok közötti kölcsönös függőségek, illetve a folyamatok által az üzleti folytonosságra gyakorolt hatások bemutata
  • a munkafolyamatok jobb megértése, illetve annak felismerése, hogy megfelelő tervezéssel hogyan lehet javítani egy szolgáltató szervezet teljesítményét
  • munkafolyamatok tökéletesítése csapatmunkában történő tervezéssel és megvalósítással
  • egyéni és csoportos döntéshozatal fejlesztése

Élje át Ön is az Apollo 13 küldetés izgalmait!


Az interaktív tréning menete

A résztvevők egy 8-15 fős csapat tagjaiként a houstoni irányítóközpont szerepköreit töltik be, a misszió különböző fázisainak feladatait végzik el, kezelik a felmerülő rendkívüli eseményeket és szituációkat. A tréning során különféle folyamatokra van szükség a nehézségek leküzdéséhez és a szükséges feladatok végrehajtásához az űrhajó konfigurációjával és pályájával kapcsolatban. A teljes program időtartama 1-1,5 nap (igény szerint).


Az Apollo 13 tréning célközönsége

Főként informatikai és infokommunikációs (ICT) területen dolgozó csapatok számára javasoljuk együttműködés-fejlesztésre, csapatépítésre. A tréning kiválóan alkalmas olyan alkalmazottak és vezetők, folyamatmenedzserek, csoportvezetők számára, akik saját munkafolyamataik tökéletesítésére törekednek.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár