AWS – Amazon Web Services

Akár számítástechnikai kapacitást, akár adatbázisok tárolását (storage), tartalomszolgáltatást vagy más szolgáltatást keres, az AWS kiváló platformot nyújt mindezekhez. A Cloud-ba történő migráció egyre gyorsuló ütemben folyik. Az AWS tanfolyamok segítségével megtanulhatja, hogyan tudja ezeket a feladatokat a leghatékonyabban megoldani.

  • 1
Vissza

AWS – Amazon Web Services

AWS – Amazon Web Services

Az Amazon Web Services egy Cloud Computing platform, mely a termékek és szolgáltatások széles skáláját nyújtja. Ez egy olyan komplett üzleti struktúra melynek segítségével a szervezetek migrálhatják a náluk működő IT megoldásaikat és rendszereiket az Amazon felhőjébe. Ennek a folyamatnak a kezdete a tanulás, a lehetőségek megismerése. Ebben nyújtunk segítséget az itt kínált magyar vagy angol nyelvű, tantermi vagy on-line (virtuális) tanfolyamokkal. A tanfolyamok listája a jövőben bővülni fog és egyedi igényeikkel fordulhatnak hozzánk. A tanfolyamokat a Cloud, virtualizáció és konténerizáció témában sok éves gyakorlattal és AWS Certified Solutions Architect vizsgával rendelkező oktató tartja.

aws-logos-szamalk.jpg
204 750 Ft
(Bruttó ár: 260 033 Ft)

AWS – műszaki alapismeretek rendszergazdák számára - online

Kód: AWSFND

Az AWS (Amazon Web Services) az egyik vezető felhő szolgáltató mely folyamatosan fejlődő szolgáltatásokkal igyekszik fenntartani és fejleszteni ügyfélbázisát. Számos IT szervezet migrált már át részben vagy egészben a felhőbe, de sokan még csak gondolkodnak róla. A két napos képzéssel nekik szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy megismertetjük a működés műszaki alapjait, bemutatjuk a lehetőségeket. Érdekes lehet a képzés azok számára is, akik már használják az AWS-t és szeretnének egy átfogó alapképzést róla. A képzés nyelve lehet magyar vagy angol, a tananyag illetve a laborok kezelőfelülete viszont angol. Így a képzés részletes leírását is angolul találják meg az alábbiakban. A nyílt képzések magyarul kerülnek megrendezésre. A tanfolyam során minden hallgató egyéni labor hozzáférést kap egy hónapra (https://run.qwiklabs.com/). Az hozzáférés nem csak a tanfolyam ideje alatt él hanem egy hónapig, így tehát utána van lehetőség a már elvégzett laborok ismétlésére és tetszőleges új laborok elvégzésére is. Az egy hónapos hozzáférés utáni esetleges megújítás illetve a hozzáférés ideje alatti bármilyen új megrendelés amelyet nem a Számalk biztosít ezen tanfolyam keretében, kizárólag a hallgató költségére történhet. Course summary The main goal of the course is to give delegates a comprehensive overview of AWS cloud compute services. The course outlines CORE functions like Elastic Compute, S3, Virtual Private Cloud and provides an overview if fundamental database services like RDS or DynamoDB. Introduction to AWS fundamental resource management Overview of  AWS Core services Earn basic skills for a confident creation, administration and management of workloads running in the AWS elastic compute cloud Course style Classroom / Live Online Duration 2 days 60% lecture / 40% hands on labs Hands-On Labs The interactive hands-on labs complement lecture content reinforcing student understanding of various topics. Target Audience System/Network administrators Support engineers Basic system administration experience on Linux or Windows operating systems

Időtartam:2 nap
Nehézségi szint:
  • Kezdő

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár