Vissza

Letölthető a Windows Server 2016 előzetese

A Microsoft kiadta a Windows Server 2016 és a System Center 2016 következő nyilvános tesztváltozatát. Letölthető, tesztelhető, a tapasztalatokat továbbra is várják a fejlesztők!

A Windows Server 2016 Technical Preview 5 újdonságai a biztonság köré csoportosulnak. Ebben a verzióban próbálhatók ki először azok a képességek, amelyek a virtualizált környezetek magasabb szintű biztonságát hivatottak segíteni. A TP5-ben debütálnak a Windows Server és Hyper-V konténerek is.

 

A Windows Server 2016 Technical Preview 5 újdonságairól részletesen

Windows Server 2016 előzetes letöltése

 

Akit mélyebben is érdekel a következő generációs Windows Server, annak ajánljuk a közelmúltban megjelent ingyenes könyvet (Introducing Windows Server 2016 Technical Preview), valamint a Microsoft szakértői által publikált blogsorozatot, amely tíz részen keresztül vesézi ki a Windows Server 2016 újdonságait. A bejegyzések időrendben:

 

 

Aki az olvasás mellett vagy helyett inkább az élő beszédet kedveli, annak ajánljuk a május 5-én esedékes webinárt, ahol Jeff Woolsey (Principal Group Program Manager, Windows Server Virtualization) és Matt McSpirit (Senior Techincal Evangelist) ásnak le az új operációs rendszer képességeibe.

A Windows Serverrel együtt megérkezett a System Center 2016 Technical Preview 5 is. A Microsoft rendszerfelügyeleti megoldásának mostantól kipróbálható, tesztelhető képességeit ez a blogbejegyzés részletezi.

 

Forrás: http://cloudplatform.hu/ 

 

Ajánlott képzések:

 Windows server tanfolyamok:

A Windows Server tanfolyamokat rendszergazdák, üzemeltetők számára ajánljuk. A hallgatók megismerhetik a Windows Server aktuális verzióinak megújult felületét, eszközeinek használatát, telepítését, konfigurálását, a kapcsolódó infrastruktúra és virtualizációs alapokat.

Tovább

 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár