Vissza

Live online képzési lehetőség

Vegyen részt képzéseinken otthonról vagy munkahelyéről!

A kialakult, koronavírus okozta járványhelyzetre való tekintettel a Számalk Trainingnél is lépéseket teszünk annak érdekében, hogy az oktatások zavartalanul működhessenek tovább úgy, hogy közben hallgatóink, embertársaink egészségét, biztonságát megóvjuk!

Ennek gyakorlati megvalósítására partnereink, hallgatóink számára elérhetővé tesszük, hogy tanfolyamainkat ne csak személyesen, hanem ONLINE módon, távolról IS látogathassák.


Hol kell jelezni a Live Online részvételt?

Amennyiben Ön, vagy munkatársa a képzésünkön való részvétel során a Live Online részvétel mellett dönt, kérjük, azt az alábbi módok valamelyikén jelezze felénk

  • jövőbeni jelentkezés esetén: a weboldalon történő jelentkezés során a megjegyzés rovatban szövegesen feltüntetve, vagy a training@szamalk.hu e-mail címen jelezve;
  • már regisztrált jelentkezés esetén: közvetlenül ügyfélkapcsolati menedzserének, vagy a training@szamalk.hu e-mail címen jelezve.

Mivel az oktatások résztvevőinek száma nem éri el a kritikus létszámot, így a személyes részvétel lehetősége természetesen továbbra is adott. Amennyiben ez bármilyen kormányzati rendelkezés következtében változik, úgy arról tájékoztatjuk Önt!

 

Technikai tájékoztató a Live Online oktatási formáról:

Tantermi képzéseink távoli eléréséhez az online oktatás piacvezető technológiáját nyújtó ZOOM.US webinár rendszerét használjuk.

A megoldás lehetőséget ad a tanteremben zajló események online követésére, prezentációk, illusztrációk és demók megtekintésére. A kurzus során a hallgatóink chat-en, illetve mikrofonon keresztül tarthatják a kapcsolatot az oktatóval, kérhetnek segítséget akár képernyőmegosztás használatával.

A Zoom tanfolyamok szinte bármilyen eszközről elérhetőek: asztali számítógépről, laptopról, tabletről, és akár telefonról is. Audio és mikrofon eszközök megléte szükséges a részvételhez laptop/munkaállomás esetén, telefon és tablet esetében ez adott. Ezek működését kérjük, hogy ellenőrizze a tanfolyam indulása előtt!

Az alábbi oldalon elvégezhet egy gyors tesztet: http://zoom.us/test

 

Partnereink és hallgatóink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így minden elkövetünk, hogy a technika segítségével ebben a mindannyiunk számára válságos helyzetben is partnerek lehessünk Ön és munkatársai fejlődésében!

 

Kérdés esetén állunk rendelkezésére, köszönjük együttműködését!

A Számalk Training csapata

 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár