Programozói és fejlesztői képzések

Ismerje meg a világ legnépszerűbb programozási, webkezelő nyelveinek használatát, és emelje fejlesztői tudását a lehető legmagasabb szinte a SZÁMALKKAL!

  • 1
Vissza

Programozói és fejlesztői képzések

Programozói és fejlesztői képzések

Programozási tanfolyamainkon különböző programozási nyelvek (Java, Perl, Python, stb...) ismeretét tanítjuk meg. Emellett a leggyakoribb mobil-, és web fejlesztői eszközökről (Android, PhoneGap, JavaScript, PHP, Google Web Toolkit) szóló képzéseink hatékony segítséget nyújtanak a ma oly keresett – kezdő vagy haladó tudással rendelkező fejlesztők részére is.

  • Hivatalos Microsoft Developer tanfolyamok Hivatalos Microsoft Developer tanfolyamok

    Microsoft Developer kategóriába sorolt képzéseinket a Microsoft Visual Studio termékre alapoztuk. A tanfolyamok a Microsoft hivatalos MOC (Microsoft Official Curriculum) tananyagára épülnek, és felkészítenek minden esetben a Microsoft vonatkozó hivatalos vizsgáira is.

  • Programozási nyelvekProgramozási nyelvek

    Az általunk oktatott programozási nyelvek (Java, Python, Perl) a mai vállalati fejlesztői álláshirdetésekben az esetek 70-80%-ban megjelennek követelményként.

  • Gyakorlatorientált web fejlesztői és mobilfejlesztői tanfolyamokGyakorlatorientált web fejlesztői és mobilfejlesztői tanfolyamok

    A leggyakoribb mobil-, és web fejlesztői eszközökről szóló képzéseink hatékony segítséget nyújtanak a ma oly keresett, akár kezdő, akár haladó tudással rendelkező fejlesztők részére.

Tanfolyami naptár