Vissza

Te is megveheted az év leginkább várt mobilját!

 

A OnePlus igencsak egyedi módon dobta piacra a OnePlus One-t. A cég első készülékét ugyanis meghívásos rendszerrel lehetett megvásárolni, azaz aki nem jutott hozzá egy meghívóhoz, az pórul járt és csak a GSM boltok eleve drágább kínálatából szerezhette meg a telefont.

 

 

oneplus3

 

Mindennek az volt az oka, hogy a kínai gyártó eredetileg 50 ezer darabot kívánt értékesíteni a One-ból, de az olcsó ár és a korrekt hardver okán végül 1 milliót is meghaladták az eladási adatok. Épp ezért nem véletlen, hogy ez a megoldás a OnePlus 2-nál és a OnePlus X-nél is megmaradt, mindkét mobilnál eltelt néhány hónap, mire az igényeket sikerült úgy kielégíteni, hogy már eltörölhették ezt a rendszert.

oneplus05-702x336

Épp ezért jó hír, hogy a OnePlus bejelentette, hogy a június 14-én érkező OnePlus 3-nál már nem lesz ilyen korlátozás, a telefont bárki megvásárolhatja majd a cég weboldalán, már az első naptól kezdve. Igaz, azt nem tudni, hogy mekkora raktárkészlettel készül a gyártó, tehát benne van a pakliban, hogy esetleg néhány óra alatt kiapadnak a készletek és újra hetekig kell majd várni.

 

Forrás: www.technokrata.hu

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár