VMware képzések

Vigye haza a képzés tananyagát egy iPhone 6 vagy egy iPad Air 2 készüléken!

VMware képzéseinken tapasztalt, minősített VMware oktatókkal, hivatalos tananyagokkal, korszerű, élő szerverekkel és távoli elérésű laborokkal várjuk az érdeklődőket. Palettánkon az alap és haladó szintű tanfolyamokon felül kedvezményes VMware mérnök képzéssorozat is megtalálható.

 • 1
Vissza

VMware tanfolyamok

VMware tanfolyamok

Tapasztalt, minősített VMware oktatókkal, hivatalos tananyagokkal, korszerű, élő szerverekkel és távoli elérésű laborokkal várjuk az érdeklődőket, az alaptanfolyamoktól a haladó képzéseken át a kedvezményes VMware mérnök képzéssorozatig.

 • Desktop virtualizációDesktop virtualizáció

  A Horizon 6 termékcsalád virtualizált vagy távoli desktop rendszerek és alkalmazások elérését biztosítja a végfelhasználók számára egy könnyen kezelhető, egységesített felületen keresztül.

 • Hálózat virtualizációHálózat virtualizáció

  Az NSX a VMware software-defined networking megoldása, amely segítségével a virtuális hálózati elemeket és hálózati szolgáltatásokat programozott módon lehet kialakítani, módosítani, menteni és visszaállítani.

 • vCenter megoldásokvCenter megoldások

  A VMware vCenter Server egyetlen pontból kezelhető módon biztosít központi felügyelete és az alap vSphere funkciók kiterjesztésének lehetőségét.

 • vCloud megoldásokvCloud megoldások

  A VMware vCloud költséghatékony adatközpontok kialakítását teszi lehetővé, a rugalmasságot, alkalmazkodóképességet és alkalmazások elvárt minőségi szinten történő futtatási funkcióinak köszönhetően.

 • vRealize megoldásokvRealize megoldások

  A vRealize termékcsalád kimondottan hibrid felhők kezeléséhez kialakított menedzsment platform.

 • Virtual SAN megoldásokVirtual SAN megoldások

  A VMware Virtual SAN egy rendkívül egyszerűen üzembe állítható, ám még is nagyvállalati szintű megosztott tároló megoldás, amely tökéletes tároló felületet biztosít a virtuális gépeknek egy konvergált infrastruktúrában.

 • vSphere üzemeltetésvSphere üzemeltetés

  Fedezze fel a VMware vSphere világát, azt a piacvezető szerver virtualizáció platformot, amely egyedülálló kezelhetőségének köszönhetően könnyedén virtualizálhatja alkalmazásait.

Tanfolyami naptár