Vissza

Windows 10 300 millió aktív eszközön – az ingyenes frissítési ajánlat hamarosan lejár

 

 

A Windows 10 Anniversary frissítés közeledtével örömmel jelentjük be, hogy a Windows 10 már 300 millió aktív eszközön fut világszerte. Büszkék vagyunk rá, hogy kevesebb mint egy év alatt a Windows 10 vált az egyik legnagyobb online szolgáltatássá. Célunk, hogy még személyesebbé tegyük az informatikát – és ennek megfelelően a Windows 10 ismerős, ám még biztonságosabb élményt kínál a felhasználóinak, hogy még többre legyenek képesek. - írja a Microsoft a honlapján
A Windows 10 hónapról hónapra egyre jobb lesz: novemberben nagyszerű újítások érkeztek, és még több érkezik a Windows 10 Anniversary frissítéssel ezen a nyáron. Természetesen, mivel a Windows 10 szolgáltatásként érhető el, minden Windows 10 felhasználó élhet a frissítésekkel – ingyenesen.

 

Szeretnénk, ha mindenki élvezhetné az eddigi legnépszerűbb Windows előnyeit. Ha tehát valaki még nem élt az ingyenes Windows 10 frissítés lehetőségével, itt az idő! A Microsoft történetében egyedülálló ingyenes Windows 10 frissítési ajánlattal minden jogosult felhasználónk a lehető leggyorsabban frissíthet az új operációs rendszerre. Az ajánlat azonban hamarosan véget ér. Az ingyenes Windows 10 frissítési ajánlat 2016. július 29-én lejár, és utána a Windows 10 csak új eszközökön, vagy a Windows 10 teljes verziójának megvásárlásával lesz elérhető.

 

Világszerte látjuk, hogy az emberek otthon, az iskolákban, a kis- és közepes vállalkozásoknál, a nagyvállalatoknál és egyéb szervezeteknél egyre többen és többet használják a legújabb operációs rendszert. Néhány érdekes példa erre:

 

  • Csak márciusban több mint 63 milliárd percet töltöttek a felhasználók a Microsoft Edge böngészőben, ami 50 százalékos növekedést jelent az utolsó negyedévhez képest.
  • Az emberek több mint 9 milliárd órát játszottak a rendszerben a Windows 10 megjelenése óta, ami abszolút rekord.
  • A Windows 10-zel érkező alkalmazásoknak (mint a Photos, a Groove Music és a Movies&TV) minden hónapban több millió aktív felhasználója van. A Photos applikációt például 144 millióan használják rendszeresen.
  • A Windows Áruház is napról napra bővül olyan új Universal Windows Platform alkalmazásokkal, mint a Facebook, az Instagram és a Facebook Messenger, a frissített UWP appokkal, mint a Vine, a Netflix és a Twitter, és az olyan népszerű PC-s játékokkal, mint a Rise of the Tomb Raider és a Quantum Break.

 

 

 

 

 

forrás: microsoft.com


Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.