Vissza

Windows 10-re is megérkezett az új Forza Motorsport 6: Apex autóverseny nyílt bétaverziója

 

 

A Turn Studios tegnap jelentette be, hogy a “Forza Motorsport 6: Apex” nyílt, béta változata május 5-től elérhető a Windows Áruházban. Az új verziót kifejezetten a Windows 10 operációs rendszert futtató eszközökre fejlesztették, éppen ezért a megjelenést a Forza franchise történetében egy fontos mérföldkőnek tartja a Turn Studios.


Forza Motorsport


Az Apex teljesen kiaknázza a DirectX 12-ben rejlő erőt és teljesítményt és egyesíti a Turn 10 versenyzői szaktudásával, a szabadalmazott ForzaTech™ motorok tulajdonságaival és a Forza hagyományaival. A Turn Studio a“Forza Motorsport 6: Apex”  változatától várja, hogy új felhasználók is megismerkedjenek a Forza díjnyertes játékával. A Windows 10 felhasználókkal, és további játékosokkal szerettesse meg a Forza-versenyzést és a játék által kínált autókat.

 

Az Apex bétaverzió használóinak gyönyörű megjelenésű, ragyogó minőségű játékélményben lesz része, amely sokféle Windows 10 eszközön lesz elérhető. A Turn Studios a játék bétaverziójával elsősorban a teljesítményt növelte meg, de új funkciók is érkeznek, mint amilyen például a kormánykerék-támogatás, vagy a Vsync kikapcsolhatósága. A fejlesztők várják a játékosok visszajelzéseit az új játékról.

 

 

forrás: microsoft.hu


Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár