Vissza

Ásó, app és nagyharang

 

 

Életünk nagy napjának tervezése egyszerre izgalmas, kreatív és inspiráló dolog, amely összehozza a barátokat és a családot. Másrészt stresszes és hektikus időszak, amelyben számos döntés marad az utolsó pillanatra. A legszerencsésebbeknek saját esküvőszervező csapat veszi le a gondokat a válláról, de ma már egy kis digitális segítséggel egyedül is könnyen menedzselhető a nagy nap.

 

A 2016-os esküvői trendek a pasztelles tavaszi árnyalatok visszatérését mutatják. A rózsaszín, a barackszín, a jegeskávé mellett a fő szerep két színnek jut: az év színei a rózsakvarc és a télies kék – legalábbis utóbbiakat nevezte meg ekként a Pantone Color. A stílus lehet olaszos, franciás vagy éppen a biciklis életformára utaló. De aki tényleg követni akarja a trendeket, az már a szervezéskor a legfrissebb technológia felé fordul.

 

forrás: microsoft.com

A menyasszonyoknak új szolgáltatások, applikációk, eszközök és egyéb segítségek állnak rendelkezésükre ahhoz, hogy az esküvői készülődés örömteli legyen, és ne kelljen feleslegesen stresszelni.

 

forrás: microsoft.com

 

A legdivatosabb színvilág, modern és rusztikus formák, formák, alakzatok, tavaszi hangulat – a OneNote segít összerakni az esküvő dizájnját, ötleteket ad a tervezéshez. A OneNote esküvői template-jét (az innen letölthető Planning a wedding template-et) használva az ifjú pár egy helyen tárolhatja az összes adatot és információt az egybekeléssel kapcsolatban. A Microsoft esküvői check listjével a vendéglista, a naptár, a beszállítók, a költségvetés mind könnyen kézben tartható és áttekinthetően frissíthető.

 

Nagy segítséget nyújthat a Skype is a szervezés során: a beszállítók eligazításához és a távol élő rokonok „személyes” meghívásához is jól jön!

 

Ha pedig eljött a nagy nap, a Lumia 950 és 950XL okostelefonok tripla LED-es vakuval segíthetnek a násznépnek is megörökíteni a legfontosabb pillanatokat. A fotók helye pedig ma már nem csak az albumban, hanem a különböző közösségi oldalakon van. Persze csak az ifjú pár engedélyével, őket is taggelve és az általuk javasolt hashtaget használva! És ha már a gyűrű az ujjon, mindenki kitáncolta és kimulatta magát, akkor a pár közös élete igazán csak most kezdődik. A nászútra a kiváló minőségű képeket és videókat készítő Lumia okostelefon lehet az útitársuk. Skype-on pedig bejelentkezhetnek a rokonoknál, hogy rendben megérkeztek, az új Skype emotikonok segítségével pedig megoszthatják érzéseiket az utazással kapcsolatban.

 

 

forrás: microsoft.com

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.