Vissza

Besnyi Erika

Szakmai tapasztalat: 18 év 

Egyéb tapasztalat:

- 8 év angol nyelvtanári tapasztalat
- 13 év értékesítői tapasztalat
- 15 év multis közép- és felsővezetői tapasztalat
- 7 év saját cégnél végzett ügyvezetői tapasztalat
- 12 év coach tapasztalat
- Coach-képző: 350 kiképzett coach
- Tréner-képző: 200 tréner

Hitvallás:

  • Miért?
    Hiszek abban, hogyha minél több embernek átadom az asszertivitás tudományát, ha sikerül fejlesztenem az önismeretüket és önbecsülésüket, akkor ők is és a közvetlen környezetük is boldogabban fog élni. Egy fecskeként nem tudok nyarat csinálni, ezért inkább sok-sok fecskét képzek, akik mind megcsinálják a maguk nyarát – és ez a sok nyár előbb-utóbb összeér és így a világunk is élhetőbbé válik.
  • Hogyan?
    Az élményszerű, tapasztalat-alapú és kooperatív tanulásban-tanításban hiszek. Szeretem, ha a résztvevők először megélnek, megtapasztalnak bizonyos dolgokat, majd a saját aha-élményükön keresztül fogalmazzák meg azt, amit elvisznek a tréningről. Szeretem a jó hangulatú képzéseket, lételemem a humor, a pörgés, ugyanakkor a mély beszélgetések is.
  • Mit?
    Nagy kedvenceim az önismereti és motivációs tréningek. Specializációm az Enneagram és a DISC személyiségtipológia. Szívesen tartok vezetőképző tréningeket (vezetői eszköztár, szituatív vezetés, változásmenedzsment, coaching szemléletű vezetés) és készségfejlesztéseket (tárgyalás-és eladástechnika, asszertív kommunikáció) és jöhetnek a vicces csapatépítések is. Minden tréningemet „testre szabom", fontos, hogy a résztvevők azt kapják, amiből a legtöbbet profitálnak.

Referencia

- Termelő- és szolgáltatási szektor
- Pénzügyi szektor
- Biztosítási szektor
- Egészségügyi szektor
- Informatikai szektor
- Építőipari szektor / mélyépítők
- Telekommunikációs szektor
- Állami 
- Non-profit

 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár