Vissza

HOME OFFICE TÁMOGATÓ CSOMAGOK

HOME OFFICE TÁMOGATÓ CSOMAGOK

Vállalati ügyfeleink számára, az otthoni munkavégzést támogató vezetői, munkavállalói és technikai tréningjeiket egyedi igények szerint összeválogatható csomagban, kedvezményes áron, extra lehetőségekkel kiegészítve kínáljuk! Komplett megoldások az otthoni munkavégzésre történő átállásra, ahogy cégének a legjobb!

HOME OFFICE TÁMOGATÓ CSOMAG – ARANY CSOMAG

Kód: HO_CSOM1

Home Office támogató csomagjainkkal olyan komplett megoldást kínálunk a cégeknek, mellyel kollégáikat, vezetőket és munkavállalókat egyaránt, segíthetik az otthoni munkavégzésre történő átállásban. Képzéseink a hatékonyságot növelő gyors fejlesztésektől, mint például az Online meetingszervezés a munkavállalói jóllétet célzó programokig (pl. Reziliencia) terjednek. Az ARANY CSOMAGBAN Home Office palettánkból 5 tetszőleges képzést válogathatnak össze (összesen 10 x 4 óra időtartamban), melyeket kedvezményes áron biztosítunk a kijelölt csoportoknak. A csomagban szereplő egy kiválasztott tréninghez ingyenes másfél órás online Follow up alkalmat biztosítunk   15% kedvezményt biztosítunk minden biztosan induló nyílt képzésünkre az I. félévben Egy alkalmas 2 tanórás online Zoom/Skype/Teams oktatást (szabadon választott) 15 fő részére Egy alkalmas 2 tanórás online Excel tippek, trükkök oktatást 15 fő részére Vezetői kommunikáció és távoli csapatok menedzselése (vezetőknek) Online meetingek szervezése és vezetése (vezetőknek) Reziliencia - a változásokhoz való sikeres alkalmazkodás (munkavállalóknak) Idő-, és feladatszervezés otthoni munkavégzésnél (munkavállalóknak) Prezentáció online - meggyőző kommunikáció (munkavállalóknak) azoknak a cégeknek, akik most állnak át a Home Office munkavégzésre, és az új helyzettel szembesülő vagy a már régebb óta otthonról dolgozó kollégáiknak szeretnének segítséget nyújtani a hatékony otthoni munkavégzésben, és a munkatársi jóllét és motiváció fenntartásában.  

Időtartam:10 x 0,5 nap (4 óra)
Nehézségi szint:
  • Kezdő

HOME OFFICE TÁMOGATÓ CSOMAG – PLATINA CSOMAG

Kód: HO_CSOM2

Home Office támogató csomagjainkkal olyan komplett megoldást kínálunk a cégeknek, mellyel kollégáikat, vezetőket és munkavállalókat egyaránt, segíthetik az otthoni munkavégzésre történő átállásban. Képzéseink a hatékonyságot növelő gyors fejlesztésektől, mint például az Online meetingszervezés a munkavállalói jóllétet célzó programokig (pl. Reziliencia) terjednek. A PLATINA CSOMAGBAN Home Office palettánkból 10 tetszőleges képzést válogathatnak össze (összesen 20 x 4 óra időtartamban), melyeket kedvezményes áron biztosítunk a kijelölt csoportoknak. A csomagban szereplő egy kiválasztott tréninghez ingyenes másfél órás online Follow up alkalmat biztosítunk   15% kedvezményt biztosítunk minden biztosan induló nyílt képzésünkre az I. félévben Egy alkalmas 2 tanórás online Zoom/Skype/Teams oktatást (szabadon választott) 15 fő részére Egy alkalmas 2 tanórás online Excel tippek, trükkök oktatást 15 fő részére Vezetői kommunikáció és távoli csapatok menedzselése (vezetőknek) Online meetingek szervezése és vezetése (vezetőknek) Idő-, és feladatszervezés otthoni munkavégzésnél (vezetőknek) Változások tudatos kommunikálása és vezetése (vezetőknek) Vezetői Eszköztás (vezetőknek)   Reziliencia - a változásokhoz való sikeres alkalmazkodás (munkavállalóknak) Idő-, és feladatszervezés otthoni munkavégzésnél (munkavállalóknak) Prezentáció online - meggyőző kommunikáció (munkavállalóknak) Out of the box thinking - kreatív problémamegoldás (munkavállalóknak) Work-life balance  - új egyensúly egy felborult egyensúlyi állapotban (munkavállalóknak) Ajánljuk azoknak a cégeknek, akik most állnak át a Home Office munkavégzésre, és az új helyzettel szembesülő vagy a már régebb óta otthonról dolgozó kollégáiknak szeretnének segítséget nyújtani a hatékony otthoni munkavégzésben, és a munkatársi jóllét és motiváció fenntartásában.  

Időtartam:20 x 0,5 nap (4 óra)
Nehézségi szint:
  • Kezdő

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár