Programozás és Webfejlesztés

Ismerje meg a világ legnépszerűbb programozási, webkezelő nyelveinek használatát, és emelje fejlesztői tudását a lehető legmagasabb szinte a SZÁMALKKAL!

 • 1
Vissza

Programozás és Webfejlesztés

Programozás és Webfejlesztés

Programozási tanfolyamainkon különböző programozási nyelvek (Java, Perl, Python, stb...) ismeretét tanítjuk meg. Emellett a leggyakoribb mobil-, és web fejlesztői eszközökről (Android, PhoneGap, JavaScript, PHP, Google Web Toolkit) szóló képzéseink hatékony segítséget nyújtanak a ma oly keresett – kezdő vagy haladó tudással rendelkező fejlesztők részére is.

 • Java programozásJava programozás

  Java programozói tanfolyamainkon a kezdő hallgatóinktól egészen a haladó, már sokat látott programozókig mindenki megtalálja a számára ideális témát, és szintet.

 • Perl programozásPerl programozás

  Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma is exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény. Ilyen növekvő tendenciát mutat a Perl programozói tudás igénye is – már hazánkban is.

 • Python programozásPython programozás

  A Python programozási nyelv az egyik legnépszerűbb programozási nyelv a világon, ezt az is bizonyítja, hogy a legtöbb külföldi egyetemen oktatják. Segítségével platform független programokat készíthetsz, legyen szó konzolos, grafikus alkalmazásokról vagy weboldalak cgi programjairól.

 • MobilfejlesztésMobilfejlesztés

  Napjainkban a mobil alkalmazások fejlesztése elengedhetetlen a vállalati működések során. A mobil operációs rendszerek között az Android operációs rendszer ma a legelterjedtebb, melynek JAVA-ra épülő utasításkészletével és technológiájával ismertetjük meg hallgatóinkat Android programozás tanfolyamunkon.

 • WebfejlesztésWebfejlesztés

  Webfejlesztéssel foglalkozó képzéseinket azoknak ajánljuk, akik akár magánszorgalomból, akár vállalati szinten foglalkoznak webes alkalmazások fejlesztésével.

Tanfolyami naptár