Vissza

Költözik a Számalk, tartson velünk Ön is!

Minden sikeres cég életében óriási előrelépést jelent, amikor a megszokott központját egy korszerűbb, szebb és nagyobb irodára cseréli. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy nálunk, a Számalk Zrt.-nél is eljött ez a pillanat, ugyanis 2017. augusztus 7-től már a MADARÁSZ IRODAPARK épületében tartjuk képzéseinket. (Új címünk: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.)

 

Hosszas tervezgetést, álmodozást követően úgy döntöttünk, hogy partnereink legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében ügyfeleink igényeihez szabott, stílusos és kényelmes környezetben folytatjuk munkánkat.

Kollegáinkkal hosszú hetek óta azon dolgozunk, hogy az új oktatási központunk ne csak egy új címet és épületet jelentsen, hanem formabontó helyszíne legyen a megkezdett kiváló kapcsolatok folytatásának, amihez az új helyszínünk számos tekintetben igazodik is: a kor elvárásait túlszárnyaló, inspiráló oktatási környezetünk közel 700 négyzetméteren helyezkedik el, ergonomikus térkihasználtsággal, komfortos oktatótermekkel. Az innovatív és high-tech környezet, a termeink a legmodernebb technikai felszereltsége nemcsak megkönnyíti az interaktív gyakorlatokat, hanem újabb kompetenciák fejlesztését is lehetővé teszik. És ez még nem minden! Az új központ kimagasló infrastruktúrával rendelkezik, azaz a könnyen elérhető banki, kereskedelmi és éttermi szolgáltatásokkal, a könnyű és díjmentes parkolási lehetőséggel ideális helyszíne bármilyen képzésnek, tréningnek.

Hisszük, hogy az új inspiráló környezet, képzési portfóliónkkal kiegészülve a jövőben még sokrétűbben tudja ügyfeleink kompetencia fejlesztését támogatni.

 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár