Vissza

Live Virtual Class képzések

Bárhonnan elérhető, valós idejű online képzések a világhálón keresztül

A Live Virtual Class (Live Online) oktatás egy innovatív online oktatórendszer, melyen keresztül a hallgató a tanárával – és a tanfolyamon a csoporttársaival is – virtuális tantermünkben, élő óra keretében találkozhat, ahol a hagyományos tantermi órákon megszokott módon tanulhat, a virtuális táblára került tananyagokat azonban bármikor újra megnézheti vagy lemásolhatja.

Live Virtual Class „osztályterem”

 

Live-Online képzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy a világ bármely pontjáról könnyedén elérhetők legyenek. Virtuális képzéseink és laborgyakorlataink a legmodernebb technológián alapulnak, ezzel garantálva a legjobb tanfolyami élményt távolról is. Tanfolyamainkhoz csatlakozhat otthonról, külföldről, munkahelyről vagy akár repülőtérről is. Az oktatás minőségének fenntartását a legkorszerűbb technológiai eszközök szolgáltatják, amelyek közvetlen elérést biztosítanak az élő tantermi környezethez, tananyagokhoz, illetve a laborgyakorlatokhoz.

Számalk képzések a legmodernebb technológiával

 

Live Virtual Class tréningek során a távoli eléréssel csatlakozott hallgatóink folyamatos interakcióban vannak a többi tanulóval és az oktatóval. A Microsoft Lync alkalmazás – egy Skype-hoz hasonló felület – segítségével valós időben látják, hallják, követik nyomon a tanteremben zajló eseményeket.

 

Online képzéseink ugyanolyan interaktivitást biztosítanak távoli hallgatóinknak, mint a tanteremben ülőknek. A tanulók a tanfolyamot élő videó formájában követhetik, kérdéseket tehetnek fel, illetve válaszolhatnak az oktatónak és részt vehetnek rövid tesztekben, szavazásokban.

 

Live Virtual Class képzéseink során a hallgatók önállóan végezhetik el a gyakorlati feladatokat. A bárhonnan elérhető laborkörnyezet az oktatás időtartama alatt napi 24 órában a résztvevők rendelkezésére áll.

 

A tanfolyam végeztével a hallgatóknak lehetőségük van a kurzus értékelésére.

 

Ismerje meg a jövő oktatásának egy újabb, magasabb szintjét!

Ajánljuk, ha…

  • térbeli vagy időbeli korlátok miatt nem tud személyesen részt venni a képzésen
  • fontos, hogy a tananyagot és a feladatokat is bárhol és bármikor elérhesse
  • az utazás kiiktatásával időt és költséget szeretne megtakarítani
  • külföldről vagy távoli helyről szeretné a képzést igénybe venni

 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár