Vissza

Office 365: bárhol, bármikor, bármit, bármilyen eszközön…

BÁRHOVÁ ELKÍSÉR…

 

Utazás közben, otthonról vagy irodából, csapatmunkában dolgozna megkötések nélkül?
A rohanó világ, a folyton úton lévő felhasználók, az interneten keresztül csoportban dolgozók és a professzionális megvalósítást kívánó feladatok igényeire reagált az Office 365 csomagja, melyben a megszokott, irodai munkakörnyezetben használatos szoftvereit fejlesztette tovább.

 

Bármikor ugyanonnan folytatva ahol abbahagytuk…
Munkahelyi környezetben gyakran előfordul, hogy egyszerre több felhasználónak van szüksége egy adott dokumentum hozzáférésére és módosítására is. Mivel a dokumentumokat a program a felhőben tárolja, így azokat – a megosztási opciók beállítását követően – egyidejűleg több társszerző is szerkesztheti, valamint az is láthatóvá válik, pontosan hol történt változtatás a szövegen, s minderről valós időben informálódhatunk.

 

Bármilyen eszközön dolgozhatunk…
Manapság elengedhetetlen, hogy okos telefonról vagy tabletről is szerkeszthesse munkáját – vagy ott folytathassa, ahol egy másik eszközön abbahagyta. Az Office 365 csomagjának termékeivel dolgozhat interneten, Android-, Apple- és Windows-eszközökre fejlesztett applikáción keresztül, a tartalmak szinkronizálását és az internet alapú munkavégzést pedig terra-bájtos felhőalapú tárhely segíti.

 

Bármilyen tartalom kezelhetővé vált…
Az Android-, Apple-, és Windows-eszközökön elérhető Office mobilappokat érintésre és kisebb képernyőre optimalizálták, a megszokott Office-felülettel. Az app kíséri és nyomon követi a folyamatban lévő feladatot – a OneDrive-ban, a OneDrive Vállalati verzióban és a SharePoint Onlineban a legutóbb használt dokumentumok listája bármely eszközről hozzáférhető. A felhőalapú tárhely biztosítja, hogy nyomon követhető és megosztható legyen bármilyen tartalom.

 

Az Office 365-ben rejlő lehetőségekről megjelent cikk mellett további érdekes tartalmakat olvashat magazinunk, a Training Bulletin első számában is.

 

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár