Oracle képzések

A legnépszerűbb Oracle képzések érhetőek el kiváló oktatók előadásában a legmodernebb tantermi és szoftverkörnyezetben. A tanfolyamok a nemzetközi Oracle vizsgákra való felkészülésben is segítséget nyújtanak.

  • 1
Vissza

Oracle on demand

Oracle on demand

Kód: ORACLEONDEMAND
oracle-tod-side (1).jpg
Érdeklődjön
Kérdésem van!

Tanuljon bárhol, bármikor, ahogy az Ön ideje engedi!

Tanuljon angol nyelven az Oracle University legjobb oktatóitól rugalmasan: bárhol és amikor az Ön ideje engedi. Nincs előre meghatározott tantermi időponthoz kötve, távolról saját számítógépén keresztül szerezheti be a hasznos tudást.

Miért érdemes ezt a képzési formát választani?

  • Biztosan induló tanfolyamok!

A tantermi képzésekkel ellentétben itt nem kell arra várni, hogy egy tanfolyamra legyen elég jelentkező és biztosan elinduljon. A megrendelést követő napokban már meg is kezdheti a tanulást! 

  • Önnek megfelelő időpontban induló tanfolyamok

Könnyen a munkájához tudja igazítani a továbbképzést, így nem kell azzal sakkozni, mikor tud elszabadulni a feszített tempó közben.

  • Nem kell más hallgatókhoz alkalmazkodni

Saját tempójában tanulhat. Ön dönti el, mire szeretne több időt szánni a saját szintjének és előképzettségének megfelelően.

  • Széles tanfolyami választék

Szinte az összes Oracle képzést megtalálja ebben a képzési formában is. Részletesen az Oracle University oldalán tájékozódhat.

  • Részletes, online elérhető információk

Már a képzés kiválasztását is rengeteg online elérhető angol nyelvű információ segíti: bemutató videók, és részletes tematika, szükséges előképzettség meghatározások. Ezek mellett digitális tananyag jár a hallgatónak a képzés megrendelését követően.

  • Beszámít az Oracle minősítések rendszerébe

Minden Oracle on demand tanfolyam teljes értékű, hivatalos, minősített Oracele képzésnek számít. A látogatási igazolást a tanfolyam elvégzése után letöltheti az online felületről. 

Tanfolyami naptár