Perl programozás képzések

A Perl az egyik legkedveltebb és leghatékonyabb programozási nyelv, mely alkalmas nagyméretű szöveg- és adatfájlok feldolgozására. Tanfolyamunkon e nyelv használata sajátítható el gyakorlatorientált formában.

  • 1
Vissza

Perl programozás

Perl programozás

Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma is exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény. Ilyen növekvő tendenciát mutat a Perl programozói tudás igénye is – már hazánkban is.

Programozasi-nyelvek_Perl-Programozas_Perl-programozas.png
265 000 Ft
(Bruttó ár: 336 550 Ft)

Perl programozás

Kód: PERL

A Perl egy általános célú, magas szintű, interpretált, dinamikus, több platformon használható programozási nyelv. Az egyik legkedveltebb programozási nyelv, mely alkalmas nagyméretű szöveg- és/vagy adatfájlok egyszerű feldolgozására. Nagyon sok CGI alapú weboldalt és alkalmazást készítenek Perl nyelven. Ezen a tanfolyamon a Perl nyelv használatának alapismereteit tanítjuk gyakorlatorientált képzési formában. Azoknak, akik meg szeretnék ismerni a Perl nyelv használatának alapjait. Erős számítástechnikai és alapfokú programozási ismeretek. 1. fejezet A nyelv alapjai2. fejezet Alapvető változók3. fejezet Tömbök és hash tömbök4. fejezet Kifejezések, operátorok5. fejezet Skalárok6. fejezet Döntéshozatal a Perl-ben7. fejezet Összetett adatszerkezetek kezelése (array, hash)8. fejezet Input és Output9. fejezet Futó folyamatok10. fejezet Fájlok beolvasása és kiírása11. fejezet Reguláris kifejezések12. fejezet Szubrutinok és modulok

Időtartam:5 nap
Nehézségi szint:
  • Középhaladó

Tanfolyami naptár