Vissza

ITIL® 4 Foundation Transition tanfolyam és vizsga csomag

ITIL® 4 Foundation Transition tanfolyam és vizsga csomag

Kód: ITIL4F-TRA
itil-logo-2020-10.jpg
Időtartam:1 nap 8 óra
Nehézségi szint:
 • Kezdő
283 000 Ft
(Bruttó ár: 359 410 Ft)
Kérdésem van!
Képzési forma

LIVE ONLINE

Képzés nyelve
Angol Magyar
Időpontok
2024-01-22 09:00 - 2024-01-22 16:30Várhatóan indul 2024-04-29 09:00 - 2024-04-29 16:30Várhatóan indul
Szabad helyek
Összes hely
- + Jelentkezem

A termékek ára az euro-forint árfolyam mozgásának megfelelően változhat.

Tájékoztató

Az ITIL® keretrendszer egy ún. best practice gyűjtemény. Azon bizonyítottan jól működő eljárások gyűjteménye, melyek alkalmazása segíti a szolgáltatót abban, hogy hatékony és jó minőségű IT szolgáltatásokat nyújtson külső vagy belső ügyfelei számára. A 2019 februárjába útnak indult ITIL® 4 egy olyan szemléletet ad a korábbi változatokhoz, melyek az "üzlet" és az "IT" integrációját és együttműködését teszik lehetővé.

Az ITIL® fejlesztői már jó ideje dolgoznak a robotika, a digitális transzformáció korának való megfelelésen. Az ITIL® 4 eszközkészlete lehetővé teszi az IT számára, hogy a felgyorsult világ változásait a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb tempóban követhessék le. Az informatikai részleg így nem a fejlődés akadálya, hanem motorja lehet. 

Az ITIL 4® Foundation Transition tanfolyam és vizsga csomag megrendelése esetén az ITIL® 4 Foundation Transition 1 napos tanfolyam mellé vizsga vouchert biztosítunk. A csomag tartalmaz egy vizsgafelkészítést támogató angol nyelvű tananyagot. Jelenleg a Számalk Zrt-nél kizárólag online, felügyelt, számítógépes vizsgák elérésére van lehetőség (proctored on-line). A PeopleCert rendszerében a vizsgázó saját maga foglalhat időpontot a megvásárlástól számított 12 hónapon belül. A vizsga bárhonnan, akár munkahelyről akár otthonról, egy webkamerás PC segítségével bonyolítható le. A vizsga tisztaságát egy vizsgafelügyelő (proktor) ellenőrzi webkamerán keresztül.

Ismétlés opció (Take2): felár ellenében ugyanaz a vizsgázó, ugyanabból a vizsgából ismételten vizsgázhat sikertelen első vizsga esetén.
Az ismétlés opció csak előre, az első vizsga megrendelése esetén érvényesíthető. Bővebb információ: https://www.peoplecert.org/Take2

A Take2 opció díja: a vizsga árán felül 19.500. Ft. + ÁFA. Kérjük megrendeléskor jelezze, hogy élni kíván ezzel az opcióval.

Termékleírás

Az ITIL® 4 Foundation tréning az agilis elvekre épülő ITIL® működésének alapjait mutatja be. A tréning során gyakorlati példák segítik a definíciók és alapfogalmak megértését.

Szükséges előképzettség

A tanfolyam elvégzéshez előny az IT szervezetek és szolgáltatások működésének ismerete, de nem előfeltétel. Az angol nyelvű tananyag és a szakkifejezések miatt az angol nyelv ismerete szükséges.

Online képzés esetén szükséges telepítés:

 • internet, webcamera, mikrofon
 • az online képzések Zoom/Teams/Webex meetingeken történnek

Kinek ajánljuk

A tanfolyamot ITIL® v3 Foundation szintű ismeretekkel vagy képesítéssel rendelkezőknek ajánljuk. Aki nem ismeri az ITIL®-t, annak teljes, 2 napos ITIL® 4 Foundation tanfolyamunkat javasoljuk.

Tematika

Bevezetés a szolgáltatásmenedzsmentbe és az ITIL®-be

 • IT Szolgáltatás menedzsment a modern világban
 • Mi az ITIL®, rövid történelme
 • Az ITIL® struktúrája és előnyei

A szolgáltatásmenedzsment kulcsfogalmai

 • Érték teremtés és érték elősegítés
 • Szervezetek, szolgáltatók, felhasználók és további érdekeltek
 • Termékek és szolgáltatások
 • Szolgáltatási kapcsolatok
 • Érték: kimenetek, költségek és kockázatok

A szolgátatásmenedzsment négy dimenziója

 • Szervezetek és személyek
 • Információ és technológia
 • Partnerek és beszállítók
 • Értékfolyamok és folyamatok

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár