Vissza

SZÁMALK vizsgaközpont


Fontos információk a SZÁMALK vizsgaközponttal kapcsolatban

1.    Milyen vizsgákat tehetek le a Számalk Zrt. vizsgaközpontban?

A Számalk Vizsgaközpontban az alábbi szolgáltatók vizsgáit lehet letenni:

  • PeopleCert (ITIL, PRINCE2)
  • EXIN (pl.: Scrum, Business Continuity, IT Security, a teljes lista itt)

 

2.    Hogyan zajlik a vizsga?

A PeopleCert vizsgák lehetnek papír alapúak vagy online felügyelt számítógépes tesztek (proctored on-line). A vizsga nyelve lehet magyar, angol, vagy egyéb nyelv is de ez a vizsga fajtájától is. A papír alapú vizsga esetén a vizsgázó a vizsgateremben egy nyomtatott tesztet tölt ki melyet utána szkennelve eljuttatunk a vizsgabiztosnak kiértékelésre.

Az on-line vizsga lebonyolításához megrendelés alapján egy vouchert biztosítunk, mely a vásárlástól számított 12 hónapon belül használható fel az adott vizsga típusra. A PC alapú on-line vizsga történhet akár otthonról, akár munkahelyről, lényeg hogy olyan hely kell hozzá, mely biztosítja a nyugodt, zavartalan körülményeket. Ezt a vizsga felügyelője (proctor) a webkamerán keresztül ellenőrzi.

A technikai feltételekről további információt talál itt (WINDOWS) vagy itt: (MAC).

 

Az EXIN vizsgákhoz olyan vouchert biztosítunk, amelyik számítógépes, angol (vagy más elérhető) nyelven, online vizsgát tesz lehetővé a vásárlástól számított 12 hónapon belül az EXIN Anywhere rendszer segítségével. A vizsga lehet on-line felügyelt (proctored) vagy video alapú. Az előbbi esetben a webkamerán keresztül egy vizsgafelügyelő ellenőrzi a vizsga tisztaságát, a másik esetben pedig a vizsgázó a saját gépén rögzíti a webkamera képét és ezt a videót elküldi a vizsgafelügyelőnek, szúrópróba jellegű ellenőrzésre. Bővebb információ erről itt.

 

3.    Mikor vannak szabad vizsgaidőpontok? Mi a jelentkezési határidő?

A papír alapú vizsgát tevőket a szabad helyek függvényében, munkanapokon 9-14 óra között tudjuk fogadni. Időpont egyeztetés céljából érdemes legalább 2 héttel korábban érdeklődni. Kérjük, hogy az időpont egyeztetés után a jelentkezési lapot minél korábban küldje el az exam@szamalk.hu címre.

Az on-line vizsga voucherek megrendelése vagy egyéb kérdések ügyében kérem küldjön levelet az exam@szamalk.hu címre. További kérdéseivel keressen minket az alábbi számon: +36 1 491 8974 (munkanapokon 8:30 és 16:00 között).   

 

4.    Mennyibe kerül a vizsga?

Aktuális árainkról érdeklődjön az exam@szamalk.hu email címen.

 

5.    Milyen módon egyenlíthetem ki a vizsgadíjat?

A vizsgadíj kiegyenlítése cégek esetében átutalással vagy magánszemélyek esetében kártyás fizetéssel vagy előre utalással történik.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár