Vissza

SZÁMALK vizsgaközpont


Fontos információk a SZÁMALK vizsgaközponttal kapcsolatban

1.    Milyen vizsgákat tehetek le a Számalk Zrt. vizsgaközpontban?

A Számalk Vizsgaközpont a PeopleCert és az Exin szolgáltatók alábbi vizsgáit van lehetőség letenni. (Az egyes vizsgák tartalmáról bővebb információt a linken talál):

 

2.    Hogyan zajlik a vizsga?

A PeopleCert vizsgák lehetnek papír alapúak vagy online felügyelt számítógépes tesztek (proctored on-line). A vizsga nyelve lehet magyar, angol, vagy egyéb nyelv is. A papír alapú vizsga esetén a vizsgázó a vizsgateremben egy nyomtatott tesztet tölt ki, melyet utána szkennelve eljuttatunk a vizsgabiztosnak kiértékelésre.

Az on-line vizsga lebonyolításához megrendelés alapján egy vouchert biztosítunk, amely a vásárlástól számított 12 hónapon belül használható fel az adott vizsga típusra. A PC alapú on-line vizsga történhet akár otthonról, akár munkahelyről lényeg, hogy olyan hely kell hozzá, mely biztosítja a nyugodt, zavartalan körülményeket. Ezt a vizsga felügyelője (proctor) a webkamerán keresztül ellenőrzi.

A technikai feltételekről további információt talál itt: (WINDOWS) vagy itt: (MAC).

Az EXIN vizsgákhoz olyan vouchert biztosítunk, amelyik számítógépes, angol (vagy más elérhető) nyelven, online vizsgát tesz lehetővé a vásárlástól számított 12 hónapon belül az EXIN Anywhere rendszer segítségével. A vizsga lehet on-line felügyelt (proctored) vagy video alapú. Az előbbi esetben a webkamerán keresztül egy vizsgafelügyelő ellenőrzi a vizsga tisztaságát, a másik esetben pedig a vizsgázó a saját gépén rögzíti a webkamera képét és ezt a videót elküldi a vizsgafelügyelőnek, szúrópróba jellegű ellenőrzésre. Bővebb információ erről itt olvasható.

 

3.    Mikor vannak szabad vizsgaidőpontok? Mi a jelentkezési határidő?

Azokat a vizsgázókat, akik papír alapú vizsgát szeretnének tenni, a szabad helyek függvényében, csütörtökönként 9:00-14:00, péntekenként pedig 9:00-12:00 között tudjuk fogadni. Időpont egyeztetés céljából kérjük legalább 2 héttel a vizsga tervezett időpontja előtt érdeklődjön. Az on-line vizsga voucherek megrendelése ügyében vagy egyéb kérdések esetén kérem, küldjön levelet az exam@szamalk.hu címre. További kérdéseivel keressen minket az alábbi számon: +36 1 491 8974 (munkanapokon 8:30 és 16:00 között)

 

4.    Mennyibe kerül a vizsga?

Aktuális árainkról érdeklődjön az exam@szamalk.hu email címen.

 

5.    Milyen módon egyenlíthetem ki a vizsgadíjat?

A vizsgadíj kiegyenlítése cégek esetében átutalással, magánszemélyek esetében kártyás fizetéssel vagy előre utalással történik.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.