Vizsgák

Tegyen szert hasznosítható tudásra a lehető legmagasabb minőségben Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézményében, majd tegye próbára újonnan szerzett ismereteit a SZÁMALK Zrt. helyszínén biztosított vizsgáinkon!

 • 1
Vissza

Vizsgák

Vizsgák

IT mérnöki, programozói és fejlesztői képzéseinkhez vizsgázási lehetőséget tudunk biztosítani Pearson VUE vizsgaközpontunkban.

 • CiscoCisco

  A CISCO név a piacon egyet jelent a hálózati eszközök, hang-, illetve kommunikációs technológiák minőségi megoldásaival. A kiemelkedően magas szakmai színvonalat, világszínvonalú képzési és vizsgázási rendszerrel biztosítják.

   

 • CitrixCitrix

  A Citrix kínálja a desktop virtualizáció, a vállalati mobilizáció és hálózatépítés kategóriák alkalmazási területein a legjobb szakmai minősítéseket. A Citrix technológiákat alkalmazó, tervezési, végrehajtási tapasztalatokkal bíró IT szakemberek a mély szakmai ismereteket igénylő vizsgán validált tudásukkal komoly előnyre tehetnek szert az álláspiacon.

 • CompTIACompTIA

  A CompTIA azon szakképzett, hozzáértő alkalmazottak részére nyújt segítséget minősítési rendszerén keresztül, akik még nem bírnak gyártói, széleskörben is elismert tanusítvánnyal, ám alapvető informatikai, hálózati és biztonsági ismeretekkel rendelkeznek. A CompTIA által kiállított, a képességek meglétét igazoló minősítések nemzetközi szinten ismertek és elfogadottak.

 • MicrosoftMicrosoft

  A Microsoft minősítés nemzetközileg teljeskörűen elfogadott, az egész világon egyformán és megbízhatóan jellemzi az adott szakember jártasságát, legyen szó irodai és back-office alkalmazásokról, kliens és szerverkörnyezetben használt rendszerekről vagy akár komplett vállalatirányítási és CRM termékről. A minősítés egyértelmű presztízst és piaci előnyt biztosít bármely egyéni szakértő vagy vállalat számára.

 • OracleOracle

  Az Oracle cég az egyik legjelentősebb szereplő az adatbázis-kezelők piacán. Nemzetközi szintű szakmai minősítéseivel megalapozott szakmai tudást igazol mind az IT szakemberek, mind pedig munkaadóik számára biztosítva ezzel a hiteles, mély szakmai kompetenciát az Oracle által forgalmazott termékek esetében.

 • VMwareVMware

  A VMWare olyan világszínvonalú minősítéseket kínál, melyek érvényesítik és elismerik az IT szakemberek technikai tudását, képességeit, melyek megszerzéséhez valós tapasztalat szükséges, ahhoz, hogy hatékonyan tudják megtervezni, telepíteni és felügyelni a VMware technológiai alapú megoldásokat.

 • Tanfolyamainkhoz tartozó vizsgák

  Pearson VUE vizsgaközpontunkban az IT mérnöki, fejlesztői és programozói tanfolyamainkhoz kapcsolódó vizsgák is megtalálhatók.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár