IT mérnöki és vezetői képzések

Sajátítsa el az IT mérnöki és vezetői ismereteket a legkorszerűbb hardveres és szoftveres környezetben, tapasztalt, minősített mérnök trénerektől.

VMware képzések

Vigye haza a képzés tananyagát egy iPhone 6 vagy egy iPad Air 2 készüléken!

VMware képzéseinken tapasztalt, minősített VMware oktatókkal, hivatalos tananyagokkal, korszerű, élő szerverekkel és távoli elérésű laborokkal várjuk az érdeklődőket. Palettánkon az alap és haladó szintű tanfolyamokon felül kedvezményes VMware mérnök képzéssorozat is megtalálható.

Excel képzések

Excel képzéseinken a bonyolultabb táblázatok kezelése mellett a visszatérő, automatikus feladatok ütemezése is elsajátítható. Hozza ki a maximumot táblázataiból, gyorsítsa meg mindennapi munkáját!

Excel alapok képzés

Képzéseinken megismerhetőek az intelligens táblázatkezelési program lehetőségei, a képletírás alapjai és az adatelemzési funkció.

Visual Studio képzések

Visual Studio tanfolyamainkon az alapvető programozási, alkalmazási ismeretek mellett számos haladó szintű funkció kezelése is elsajátítható. Fejlesszen még jobb minőségben megrendelői számára!

Webfejlesztés képzések

Képzéseinkkel a két legsikeresebb webkezelő nyelv, a PHP és a JavaScript megtanulásához járulunk hozzá. Tanfolyamainkon emellett a Google Web Toolkit keretrendszer (a Google által fejlesztett Ajax eszköztár) kezelése is elsajátítható.

MS PowerPoint és Prezentációs képzések

Képzéseinken különböző prezentációkészítési módszerek, technikák sajátíthatóak el, melyek professzionális előadások látványos elkészítését teszik lehetővé.

Office verzióváltás támogatása

Tegye zökkenőmentessé az új rendszerre történő átállást Office verzióváltást támogató oktatási megoldásainkkal! Képzéseinken szerzett tudás által felgyorsul a napi munkavégzés, és magabiztosan használhatóvá válnak az új rendszer nyújtotta szolgáltatások.

Mobil programozás képzések

Tanfolyamaink központjában a mobilalkalmazások fejlesztése áll: képzésünkön az Android rendszer JAVA-ra épülő technológiája mellett a legelterjedtebb keresztplatformos fejlesztőkörnyezet is megismerhető.

ITIL képzések

ITIL tanfolyamainkon elméleti és gyakorlati szemszögből közelítjük meg az IT szolgáltatások módszertanának ajánlásait: alap, középhaladó és professzionális képzést nyújtunk minősített oktatókkal, szimulációs játékkal.

CISCO képzések

Oktatóközpontunkban több mint 15 éve foglalkozunk Cisco oktatással. A legnépszerűbb CCNA, CCNP témák mellett elérhető nálunk a biztonsági, adatátviteli és menedzsment technológiákhoz kapcsolódó leghasznosabb kurzusok teljes skálája is.

Access képzések

Képzéseink az egyik legismertebb adatbázis-kezelő program, az Access használatában nyújtanak biztos tudást az alapismeretektől a programozói szintig.

CCNA Routing and Switching mérnöki tanfolyam

A tanfolyamokon megfelelő tudás szerezhető saját Cisco hálózat kiépítéséhez, telepítéséhez, konfigurálásához; kisebb hálózat üzemeltetéséhez, valamint az esetleges hibák sikeres kijavításához.

CCNA Wireless mérnöki tanfolyam

A CCNA Wireless tanfolyam főként hálózatkarbantartó mérnökök számára hasznos, akik Cisco-alapú vezetéknélküli hálózatok kialakításában és üzemeltetési feladatainak ellátásában vesznek részt.

CCNA Security mérnöki tanfolyam

A CCNA Security mérnöki tanfolyam során az alap hálózatbiztonsági előadások és az intenzív laborgyakorlatok által a Cisco biztonsági technológiák és megoldások valós környezetben történő felhasználása sajátítható el.

CCDA mérnöki tanfolyam

CCDA tanfolyamunkon az általános hálózattervezési ajánlások mellett biztos tudás szerezhető a Cisco-alapú megoldások tervezési és implementációs lehetőségeiről egy skálázható hálózati környezet esetén.

CCNP Wireless mérnöki tanfolyam

Haladó hálózatüzemeltetési tanfolyamunk biztos alapot nyújt a vezeték nélküli hálózatok tervezéséhez szükséges felmérések lebonyolítására.

CCNP Service Provider mérnöki tanfolyam

CCNP Service Provider képzéseinken a Cisco IP NGN alapú hálózatok karbantartására, hibafelderítésére és támogatására derül fény. A tanfolyamok célja a CCNP-SP minősítés megszerzésére való felkészítés.

CCNP Security mérnöki tanfolyam

Haladó hálózatbiztonsági tanfolyamunkon a biztonsági kérdésekkel foglalkozó mérnökök tudását mélyítjük el a CCNP Security minősítés megszerzése céljából.

CCNP Routing and Switching mérnöki tanfolyam

A haladó hálózatüzemeltetési ismeretek átadásának keretében megtanulható, hogyan kell megtervezni, implementálni és felügyelni route-olt és switch-elt hálózatot; valamint hogyan lehet létrehozni hatékony és bővíthető nagyvállalati hálózatot.

CCNP Data Center mérnöki tanfolyam

A kurzuson részt vett mérnökök képesek lesznek tanácsaikkal segíteni a Cisco Unified Computing infrastruktúrák kialakítását. Az oktatói előadásokat számos laborgyakorlat egészíti ki.

CCNP Collaboration mérnöki tanfolyam

A tanfolyam során Cisco-alapú megoldásokban telepítési, konfigurációs tapasztalatokra tehetnek szert a résztvevők, valamint megismerhetőek a leggyakrabban előforduló tervezési kihívások és a különböző hibafelderítési módszerek, eszközök.

CCDP mérnöki tanfolyam

A haladó hálózattervezési tanfolyamon az adatközponti hálózatok koncepcionális és részletezett tervezésének menete sajátítható el, melynek eredményeképpen egy megfelelő teljesítményű, skálázható és redundáns hálózat alakítható ki.

Desktop virtualizáció mérnöki tanfolyam

A Horizon 6 termékcsalád virtualizált vagy távoli desktoprendszerek és -alkalmazások elérését biztosítja egy könnyen kezelhető, egységesített felületen keresztül. A tanfolyam célja a Horizon View termék telepítési, konfigurációs és adminisztrációs feladatainak ismertetése.

Hálózat virtualizáció mérnöki tanfolyam

Az NSX a VMware software-defined networking megoldása. A tanfolyamon elsajátítható, hogyan lehet e megoldással virtuális hálózati elemeket és szolgáltatásokat programozott módon kialakítani, módosítani, menteni és visszaállítani.

vCenter megoldások mérnöki tanfolyam

A VMware vCenter Server egyetlen pontból kezelhető módon biztosítja a központi felügyeletet és az alap vSphere funkciók kiterjesztését. A tanfolyamon a telepítési, konfigurációs és adminisztrációs feladatok mellett elsajátíthatóak a katasztrófa-forgatókönyvek létrehozásának lépései is.

vCloud megoldások mérnöki tanfolyam

A VMware vCloud lehetővé teszi költséghatékony adatközpontok kialakítását. A tanfolyam a kisebb, privát felhőrendszer-szolgáltatás telepítési és üzemeltetési feladataihoz nyújt biztos alapot

vRealize megoldások mérnöki tanfolyam

A vRealize termékcsalád egy, kimondottan hibrid felhők kezeléséhez kialakított menedzsmentplatform. Kapcsolódó tanfolyamunk tapasztalt vSphere felhasználók számára nyújt betekintést a vRealize használatába.

Virtual SAN megoldások mérnöki tanfolyam

A VMware Virtual SAN tökéletes tárolófelületet biztosít a virtuális gépeknek egy konvergált infrastruktúrában. A tanfolyamon vezetett laborgyakorlatok során szerezhető tapasztalat a vSAN beállításai területén.

vSphere üzemeltetés mérnöki tanfolyam

A VMware vSphere egy piacvezető szervervirtualizációs platform, mely egyedülálló kezelhetőséggel bír. Intenzív tanfolyamaink biztos tudást nyújtanak a különböző alkalmazások könnyed virtualizálásához.

ITIL Alapképzés mérnöki tanfolyam

Az ITIL alapképzés tanfolyamon gyakorlati szemszögből közelíthetőek meg az ITIL ajánlásai a magyar és nemzetközi IT szolgáltatási piacon előforduló problémák tárgyalása által.

ITIL Középhaladó (Életciklus) mérnöki tanfolyam

A tanfolyamokon olyan gyakorlati célok és folyamatok sajátíthatóak el, melyek létfontosságú szerepet játszanak a szolgáltatás tervezési, szervezési és irányítási kérdéseiben – kitérve a technológiai megfontolásokra és kockázatokra is.

ITIL Középhaladó (Képesség) mérnöki tanfolyam

A szakirány tanfolyamai a mindennapok gyakorlatához nyújtanak biztos alapot ITIL folyamatok szakembereinek, hogy képesek legyenek értéket teremteni szervezetükben a szolgáltatások megfelelő fejlesztése által.

ITIL Szakértői szint mérnöki tanfolyam

A képzésen az ITIL folyamatok tárgyalása zajlik a felelős szakértő szemszögéből, ami segítségével elsajátíthatók a folyamatok és a gyakorlat összefüggései szakértői szinten.

Excel haladó képzés

Haladó Excel tanfolyamaink az összetett táblázatok, diagramok, függvények készítéséhez nyújtanak biztos alapot, valamint bemutatják az Excel speciális lehetőségeinek kihasználását.

Visual Basic képzés

A Visual Basic képzések célja az Excelben visszatérő, automatikus feladatok kezelése önálló makró programokkal, ami jelentősen meggyorsítja a táblázatkezeléssel kapcsolatos mindennapi munkát.

Excel specialitások képzés

Tanfolyamainkon elsajátíthatóak azok a trükkök, amelyekkel a saját és a kollégák munkájának megkönnyítésével a maximumot lehet kihozni a táblázatokból.

MS PowerPoint képzések

Képzéseinken látványos prezentációkészítési, -animálási módszerek sajátíthatóak el. A tanfolyamok célja a figyelemfelkeltő, professzionális prezentációk összeállítása.

Prezi képzések

A Prezi egy rendkívül hasznos eszköz, amely professzionális előadások látványos elkészítését teszi lehetővé. Tanfolyamunk érzéket és kellő jártasságot biztosít a program magabiztos használatához.

Crystal reports képzések

A tanfolyamok felkészítenek összetett, magas szintű jelentések készítésére, melyek maximálisan kihasználják a Crystal Reportsban, a világ első számú jelentéstervező eszközében rejlő lehetőségeket.

Linux és nyílt forráskódú tanfolyamok

Linux, UNIX tanfolyamaink felkészítenek minden üzemeltetőt és rendszergazdát a Linux, UNIX operációs rendszerek telepítésére, konfigurálására, mindennapos adminisztrálására és karbantartására.

Microsoft képzések

Vigye haza a képzés tananyagát egy iPhone 6 vagy egy iPad Air 2 készüléken!

Ezüst fokozatú Microsoft oktató-partnerként, hivatalos Microsoft oktatóközpontunkban magas színvonalon, a legkorszerűbb hardveres környezetben, tapasztalt Microsoft mérnök trénerektől (MCT) sajátíthatók el a rendszergazdai, fejlesztői ismeretek.

Microsoft Azure mérnöki tanfolyam

A Microsoft Azure infrastruktúra kezelése az egyik legfontosabb ismeretanyag IT rendszermérnökök részére. Tanfolyamunkon a felhő alapú számítási platformban való jártasság megszerzése mellett elsajátítható a saját Azure infrastruktúra adminisztrációja is.

MSCloud mérnöki tanfolyam

A mindennapi IT üzemeltetés lényeges része a megfelelően kialakított privát felhő, amely alkalmazkodik a gyorsan fejlődő vállalati infrastruktúra igényeihez. MSCloud tanfolyamainkon a felhőrendszerek létrehozása, illetve felügyeleti és működtetési lehetőségei is elsajátíthatók.

Exchange server mérnöki tanfolyam

Ismerje meg a felhasználói produktivitást biztonságos módon növelő Exchange Servert! Gyakorlatorientált tanfolyamainkon olyan szaktudás szerezhető, amellyel a Microsoft alapú levelezőrendszerek magabiztos megtervezése, kezelése és támogatása végezhető.

Hyper-V mérnöki tanfolyam

A Hyper-V jelentős szerepet tölt be a virtualizációs piacon új és kibővített funkcióinak köszönhetően. A tanfolyam a különböző szervervirtualizációs feladatok maradéktalan ellátásához nyújt biztos alapot.

SharePoint mérnöki tanfolyam

A Microsoft SharePoint tanfolyam célja a produktív szoftvercsalád kezelésének és támogatásának elsajátítása és a megoldás telepítési, tervezési, magas rendelkezésre állási és katasztrófavédelmi funkcióinak megismertetése.

SQL server mérnöki tanfolyam

Microsoft SQL Server tanfolyamaink célja olyan elméleti és gyakorlati tudás átadása, mellyel az adatbáziskezeléssel és üzleti intelligenciával foglalkozó szakemberek képessé válnak magabiztosan támogatni a döntéshozói folyamatokat.

System Center mérnöki tanfolyam

A Configuration Manager átfogó megoldást nyújt a módosítás- és konfigurációfelügyelethez. A tanfolyamon biztos tudás szerezhető a rendszer tervezésében, telepítésében, konfigurációjában és kezelésében.

Windows Desktop mérnöki tanfolyam

A tanfolyamokon a Windows Serverhez kapcsoló kliens oldal taglalása közben a Desktop beállításokhoz, valamint a Desktop parkok megfelelő tervezéséhez szükséges ismeretek sajátíthatóak el.

Windows Server mérnöki tanfolyam

A tanfolyamok a Windows Server megújult felületének, eszközhasználatának, telepítésének és konfigurálásának bemutatásával biztos alapot nyújtanak a Microsoft rendszer implementálásához és kezeléséhez a legnagyobb infrastruktúrák esetén is.

Mikrotik képzések

MikroTik tanfolyamainkon a RouterOS szoftverrel kapcsolatos tudás sajátítható el, mely szoftver a céges, IP megfigyelési vagy VoIP hálózatban szükséges funkciók mindegyikét támogatja. A záróvizsgát teljesítve a MikroTik által ellenjegyzett minősítés szerezhető.

MS Project képzések

Képzésünkön az eredményes projektvezetéshez szükséges eszközök és módszerek sajátíthatóak el. A tanfolyam az MS Project szoftver használatára készít fel az erőforrások tervezéséhez, a feladatok áttekintéséhez és az ütemterv nyomon követéséhez.

Microsoft outlook képzések

Használja ki az Outlook program összes lehetőségét! Tanfolyamainkon megismerhetőek a professzionális levelező- és csoportmunka-támogató szoftver rejtett funkciói. Spóroljon időt minden nap!

Microsoft word képzések

Microsoft Word képzéseink a szövegszerkesztő program magabiztos használatára készítenek fel az egyszerű szövegek formázásától a bonyolult beszámolók profi elkészítéséig.

Word alapok képzés

Word alapok képzéseinken megismerhetőek a szövegszerkesztés alapjai, az egyszerűbb dokumentumok elkészítési módja és azok formázási, nyomtatási lehetőségei.

Word haladó képzés

Haladó tanfolyamaink célja a szövegszerkesztő program magas szintű használatának elsajátítása a nagyobb dokumentumok kezelésével, illetve a csoportmunka-támogató lehetőségek kihasználásával.

Oracle képzések

A legnépszerűbb Oracle képzések érhetőek el kiváló oktatók előadásában a legmodernebb tantermi és szoftverkörnyezetben. A tanfolyamok a nemzetközi Oracle vizsgákra való felkészülésben is segítséget nyújtanak.

Programozói és fejlesztői képzések

Ismerje meg a világ legnépszerűbb programozási, webkezelő nyelveinek használatát, és emelje fejlesztői tudását a lehető legmagasabb szinte a SZÁMALKKAL!

Office és egyéb irodai alkalmazások képzései

Kezelje magabiztosan a különböző irodai alkalmazásokat, használja ki hatékonyan az alkalmazások nyújtotta lehetőségeket. Gyorsítsa és könnyítse meg mindennapi munkáját a SZÁMALK segítségével!

Vizsgák

Tegyen szert hasznosítható tudásra a lehető legmagasabb minőségben Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézményében, majd tegye próbára újonnan szerzett ismereteit a SZÁMALK Zrt. helyszínén biztosított vizsgáinkon!

Adobe képzések

Képzésünk a PDF dokumentumok magabiztos kezelésére készít fel a szerkesztő szoftver magas szintű használatának ismertetésével.

Autocad képzések

Az AutoCAD képzések során gyakorlati példákon keresztül sajátítható el a műszaki tervezőszoftver használata és speciális funkciói.

Visio képzések

Visio képzésünk a Microsoft Visio grafikai program használatára készít fel, mellyel speciális diagramok és folyamatábrák készíthetőek el magas szinten.

Python programozás képzések

Képzéseink a világ egyik legnépszerűbb programozási nyelvével, a Pythonnal történő programozásban nyújtanak biztos alapot, mellyel platformfüggetlen programok készíthetőek el.

Perl programozás képzések

A Perl az egyik legkedveltebb és leghatékonyabb programozási nyelv, mely alkalmas nagyméretű szöveg- és adatfájlok feldolgozására. Tanfolyamunkon e nyelv használata sajátítható el gyakorlatorientált formában.

Juniper képzések

A Juniper Networks amellett, hogy kiváló hálózati és biztonságtechnikai eszközöket gyárt, ügyfeleit üzleti előnyhöz is juttatja. Tanfolyamainkon professzionális szinten sajátítható el az üzemeltetéshez, fejlesztéshez szükséges ismeretanyag.

Java programozás képzések

Tanfolyamaink lefedik a JAVA programozás fő területeit, segítségükkel gyakorlati példákon sajátítható el összetett Java-alkalmazások készítése a vállalati környezet magas szintű igényeinek kiszolgálásához.

Juniper Security mérnöki tanfolyam

Az elméleti órák és laborgyakorlatok során megismerhető a felhasználói és parancssori felület (CLI), valamint alapvető konfigurációs gyakorlatok, másodlagos rendszerkonfiguráció és monitorozási, karbantartási ismeretek sajátíthatóak el.

Juniper Service Provider mérnöki tanfolyam

A tanfolyamokon szó esik hardveres hibakeresési metódusokról, nehezen azonosítható problémák felderítéséről. A bemutatókon és laborgyakorlatokon Junos OS alatt végzett konfigurálásban és a felügyelet alapvető műveleteiben szerezhető tapasztalat.

Számalk Training

A Számalk Training saját, Microsoft alapú technológiával foglalkozó rendszergazdai és fejlesztői képzései. A tanfolyamok a Windows kliensek üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen ismereteket adnak át.

Fejlesztési módszertanok

A Számalk Training saját fejlesztésű képzése, amely során összehasonlítjuk a fejlesztési projekteben alkalmazható hagyományos és agilis módszertanokat, és hogyan alkalmazhatóak a mindennapi rutinban a Srcum alapelvei. 

Fejlesztési módszertanok

A Számalk Training saját fejlesztésű képzései, amely során összehasonlítjuk a fejlesztési projekteben alkalmazható hagyományos és agilis módszertanokat.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48
 • 49
 • 50
 • 51
 • 52
 • 53
 • 54
 • 55
 • 56
 • 57
 • 58
 • 59
 • 60
 • 61
 • 62
 • 63
 • 64
 • 65
 • 66
 • 67
 • 68
 • 69
 • 70
 • 71
 • 72
 • 73
Vissza

Főkategória

 • IT mérnöki és vezetői képzésekIT mérnöki és vezetői képzések

  Az IT mérnöki és vezetői képzéseinken hivatalos és egyedi, saját fejlesztésű tematikákkal garantáljuk, hogy a résztvevők biztos gyakorlati tudásban részesüljenek. A legnagyobb gyártók - Microsoft, Oracle, Cisco, VMware és egyéb gyártók  - termékein keresztül minden témát lefedünk, ami az infrastruktúra-üzemeltetés területén hasznos lehet a mindennapok során.

 • Programozói és fejlesztői képzésekProgramozói és fejlesztői képzések

  Programozási tanfolyamainkon különböző programozási nyelvek (Java, Perl, Python, stb...) ismeretét tanítjuk meg. Emellett a leggyakoribb mobil-, és web fejlesztői eszközökről (Android, PhoneGap, JavaScript, PHP, Google Web Toolkit) szóló képzéseink hatékony segítséget nyújtanak a ma oly keresett – kezdő vagy haladó tudással rendelkező fejlesztők részére is.

 • Office és egyéb irodai alkalmazások képzéseiOffice és egyéb irodai alkalmazások képzései

  Intenzív Office tanfolyamaink gyakorlati segítséget adnak a felhasználóknak az irodai szoftverek hatékony használataihoz, legyen az Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, vagy akár Ms Project, Visio, illetve grafikai tervező szoftverek. Képzéseinkhez saját fejlesztésű tananyagot biztosítunk minden résztvevő számára. Célunk, hogy a résztvevők tudásszintje szerint kerüljön a megfelelő tanfolyam kiválasztásra, ehhez szintfelmérő kitöltésével nyújtunk segítséget. 

 • VizsgákVizsgák

  IT mérnöki, programozói és fejlesztői képzéseinkhez vizsgázási lehetőséget tudunk biztosítani Pearson VUE vizsgaközpontunkban.

Tanfolyami naptár