Vissza

EXIN Agile SCRUM Product Owner

EXIN_ProductOwner_AgileScrum.jpg

Tájékoztató

Az Agile Scrum Product Owner olyan módon tud sikeresen vezetni agilis SCRUM projekteket Termék vagy Szolgáltatás Életciklus  környezetben, hogy a megrendelő számára a maximális hozzáadott értéket biztosítja.

Ennek érdekében a Product Owner irányítást ad, végleges döntéseket hoz, és biztosítja, hogy a csapat célja a megfelelő célok elérése. A Product Owner aktívan részt vesz, jól kommunikál, meghallgatja figyelmesen a csapat érveit. A szervezet nagyobb területein belül az üzleti célok elérése érdekében a Product Owner biztosítja a víziót, de a határokat is, amelyeken belül kell ezt megvalósítani. Ezt úgy érhetjük el, hogy létrehozzuk, fenntartjuk és rangsoroljuk az üzleti értékű Product Backlogot. A Product Owner felelőssége, hogy a projekt egy jó megtérülést hozzon a megrendelő számára.A jó Product Owner érti az üzletet és a piacot, az ügyfél hangja (belső vagy külső), kezeli a termék vagy szolgáltatás életciklusát, és kiegyensúlyozza mindkettő szükségességét mind a funkcionális és nem funkcionális követelmények tekintetében.

A tanfolyam felkészít az EXIN Agile SCRUM Product Owner vizsgára, melyet akár vizsgaközpontunkban, akár online is le lehet tenni.

Kód Megnevezés Időtartam: Nettó ár Bruttó ár
EXASPO EXIN Agile SCRUM Product Owner 2 nap
  • Középhaladó
165 000 Ft 209 550 Ft
+ - Kosárba

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár