Vissza

ITIL Managing Professional Transition (MPT) vizsga

ITIL Managing Professional Transition (MPT) vizsga

Kód: ITILMPT_VIZS
ITIL-swirl Logo-large.gif
Nehézségi szint:
  • Kezdő
120 000 Ft
(Bruttó ár: 152 400 Ft)
Kérdésem van!
Képzés nyelve
angol
- + Jelentkezem

Tájékoztató

Az ITIL  Managing Professional Transition (MPT) vizsga kizárólag proktorált on-line formában. A papír alapú vizsga Megrendelés esetén vizsga vouchert biztosítunk a vizsgázó részére, mellyel a PeopleCert rendszerében a vizsgázó saját maga foglalhat időpontot a megvásárlástól számított 12 hónapon belül. A vizsga bárhonnan, akár munkahelyről akár otthonról, egy webkamerás PC segítségével bonyolítható le. A vizsga tisztaságát egy vizsgafelügyelő (proktor) ellenőrzi webkamerán keresztül.

A vizsgára a ITIL 4 Managing Professional Transition tanfolyam segítségével tud felkészülni. A tanfolyamhoz angol nyelvű tananyagot biztosítunk.

Vizsgakövetelmények

  • 40 kérdés
  • feleletválasztós (4 alternatívából csak 1 jó választ fogad el)
  • minimum 28 jó válasz kell a 40-ből (vagyis 70% a küszöb)
  • időtartam: 90 perc + a nem angol anyanyelvűek számára 23 perc hosszabbítás (összesen tehát 113 perc áll rendelkezésre)
  • a vizsgához semmilyen segédeszközt (pl. könyv) nem lehet használni
  • Bloom taxonómia: Level 2 és 3 (a megértés és alkalmazást ellenőrző kérdések)
Ismétlés opció (Take2): felár ellenében ugyanaz a vizsgázó, ugyanabból a vizsgából ismételten vizsgázhat sikertelen első vizsga esetén. Az ismétlés opció csak előre, az első vizsga megrendelése esetén érvényesíthető. Bővebb információ: https://www.peoplecert.org/Take2
A Take2 opció díja: a vizsga árán felül 19.500 Ft. + ÁFA. Kérjük megrendeléskor jelezze, hogy élni kíván ezzel az opcióval!

Szükséges előképzettség

Kinek ajánljuk

A vizsgát azoknak ajánljuk, akik a v3 rendszerben min. 17 kredittel rendelkeznek vagy már ITIL Master ill. Expert minősítéssel bírnak. Másik lehetőség az ITIL 4 Foudation vizsga megléte és 15 kredit a v3 rendszerből.

Műszaki követelmények az on-line vizsgával kapcsolatban:

WINDOWS: https://www.peoplecert.org/exams-peoplecert-online-proctoring-windows

MAC: https://www.peoplecert.org/exams-peoplecert-online-proctoring-mac

Kredit: az ITIL MPT vizsga letételével a v3 rendszerben min. 17 kredittel rendelkezők vagy már ITIL Master ill. Expert minősítéssel bírók ITIL MP minősítést szerezhetnek.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár