Vissza

ORACLE e-learning előfizetési csomagok

oracle-self-study.jpg

Tájékoztató

A Product előfizetés (PLS - product learning subscriptions) elearning előfizetéseket foglal magába egy-egy adott témára. Ez az adott témához tartozó összes tanfolyam összes videója, és anyaga egy csomagban.

Minden előfizetéshez jár több Hands-on lab gyakorlókörnyezet (gyakorlómodulonként 6-6 nap, modulonként egybefüggően). Ez olyan virtuális környezetet jelent, amiben feladatok megoldásán keresztül gyakorolni lehet az adott előfizetésben foglalt témákat. Az előfizetéseken belül elérhető fórumokon keresztül szakértő Oracle instruktorok válaszolnak a felmerült kérdésekre. A videók angol nyelvűek, angolul feliratozottak, és full text search-ben bármire rá lehet keresni, a keresési eredmények pedig megmutatják, hogy az adott téma melyik videó hanyadik percétől érintett mely kurzusokban.

A legtöbb előfizetéshez az adott témákhoz az ahhoz tartozó minősítések (certification) megszerzéséhez szükséges PearsonVue vizsga vouchereket is becsomagolták. Ezeket például a Számalk vizsgaközpontban is fel lehet használni.

Kód Megnevezés Időtartam: Nettó ár Bruttó ár
ORACPLS ORACLE e-learning előfizetési csomagok Érdeklődjön Érdeklődjön

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár