Vissza

Városi kalandtúra – Wanted

Városi kalandtúra – Wanted

Kód: VÁROS
city.png
Időtartam:3-8 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi igények szerint
Képzés nyelve
magyar

A játék leírása:

  • A résztvevők Magyarország egyik városában, településén előre meghatározott feladatokat oldanak meg Például: közös fénykép egy rendőrrel, kutyasétáltatás, szkander egy kocsmában, kerékpározás, idős ember átkísérése a zebrán, közös éneklés egy helyi lakossal, gyümölcs beszerzése ingyen, nevezetesség felkeresése és így tovább. Ezt a játék során dokumentálják. A tréning második részében a városban, városrészben fényképek alapján személyeket kell megtalálniuk, akik a város mindennapjaiban élők közé rejtőznek. Az a csapat lesz a legjobb, aki a lehető legtöbb személyt megtalálja és ezt a leggyorsabban teszi.

A játék célja

Ez a játék két részből is áll.
Először a csapatoknak az adott város látnivalóit kell felkeresniük meghatározott sorrendben és közben az előírt aktivitásokat kell végrehajtaniuk. Ebbe a városra jellemző aktivitás és gasztronómiai élménye is belefér, sőt a helyi tömegközlekedés kipróbálása is vagy tipikus magyaros étel, ital megkóstolása vagy igazi hungaricum tevékenység.
A város nevezetességeit vaktérkép vagy fényképek segítségével lehet végig járni és saját képpel, felvétellel igazolni, hogy ott jártak. A város egy - egy pontján pedig kollégáink által vezetett feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek, hogy a csapatuk minél eredményesebben szerepeljenek a versenyben.
A játék második felében pedig a város egy meghatározott részében az általunk beépített embereket kell a csapatoknak megkeresniük. Ezek az emberek mindennapjaikat élik, dolgoznak, kávéznak, sportolnak, vásárolnak, sétálnak és nem mindig pontosan úgy néznek ki, mint a körözési fotójukon. A megtalált körözött egyéneknek alá kell írniuk a fotójukat. Az a csapat nyeri a játéknak ezt a fordulóját, akik gyorsabban megtalálják az összes keresett személyt

Létszám:

15-120 fő-ig

A tervezett időtartam:

3-8 óra

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár